ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο πανέξυπνος... διακοποΚούλης έπεσε από το ποδήλατο - Παρόμοιο «σουπάρισμα» με του πανέξυπνου ΓΑΠ
Το Ισραήλ καταγγέλλει την Τουρκία ότι κατέχει παράνομα το 36% της Κύπρου, το 5% της Συρίας και 2.000 τ.χλμ. στο
OPUS NOVUM: Η κατάρρευση της «ρωσικής πίστης», η «πολιτική θρησκεία», ο «νέος αθεϊσμός», η «μετακοσμική θρησκευτικότητα» και ο Θεός πέρα
ΥΠΕΞ Ισραήλ: «Η αρχαία χριστιανική κοινότητα της Βηθλεέμ εξαφανίζεται»
Καιρός: Πτώση θερμοκρασίας μέχρι τον Δεκαπενταύγουστο - Πού και πότε επιστρέφει η ζέστη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ερασιτέχνης αλιέας έχασε τη ζωή του ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου στην θαλάσσια περιοχή της Αγίας Πελαγίας Ηρακλείου.
Ο αλιέας είχε πάει για ψάρεμα με καλάμι με τρία ακόμα άτομα στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Αγίας Πελαγίας και Φόδελε.
Από την παρέα των τεσσάρων ατόμων τα τρία άτομα χτυπήθηκαν από το κύμα με αποτέλεσμα να βρεθούν στη θάλασσα.
Οι Αρχές κινητοποιήθηκαν άμεσα, ωστόσο ο άτυχος άνδρας ανασύρθηκε από ιδιωτικό σκάφος νεκρός ενώ οι άλλοι δύο διασώθηκαν έχοντας τις αισθήσεις τους και μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο με συμπτώματα υποθερμίας.
Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει μέχρι τώρα γνωστά, εκτιμάται ότι όλα ξεκίνησαν όταν το καλάμι του άτυχου 35χρονου έπεσε στα βράχια.
Όταν προσπάθησε να το φτάσει, φαίνεται ότι παραπάτησε, έπεσε και χτύπησε και στην συνέχεια βρέθηκε στο νερό.
Ο φίλος του που έσπευσε να βοηθήσει χτυπήθηκε από κύμα κι έπεσε κι αυτός στην θάλασσα.
Βλέποντας τους δύο άνδρες στο νερό, προσέτρεξε σε βοήθεια και ο τρίτος της παρέας, με τον τέταρτο -που βρισκόταν σε ψηλότερο σημείο- να καλεί τις Αρχές.























































