ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Ο Νετανιάχου σκοπεύει να καταγγείλει την Τουρκία στον Τραμπ
Τουρκία: Συνετρίβη κοντά στην Άγκυρα το Falcon 50 που μετέφερε τον αρχηγό ΓΕΣ της Δυτ. Λιβύης
Συγκλονιστικά ηχητικά ντοκουμέντα αποκαλύπτουν Ρώσους στρατιώτες να «ακονίζουν μαχαίρια για κανιβαλισμό» λόγω έλλειψης εφοδίων
Η τρομακτική επιστροφή του Ισλαμικού Κράτους - Οι τζιχαντιστές «επιστρατεύουν» την Τεχνητή Νοημοσύνη
Χριστοδουλίδης και Νετανιάχου συζήτησαν για εξοπλιστικά, ενέργεια, διασυνδεσιμότητα, ασφάλεια και ανθεκτικότητα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (SOHR) μετέδωσε ότι η τουρκική Χωροφυλακή ξυλοκόπησε άγρια μια γυναίκα από τη Συρία που προσπάθησε να εισέλθει κρυφά στην Τουρκία από το συνοριακό χωριό Αραντά, βόρεια του Άμπου Ρασίν στην ύπαιθρο της επαρχίας Χασάκα.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η τουρκική χωροφυλακή άφησε τη γυναίκα στη μεθόριο μετά τον άγριο ξυλοδαρμό.
Η γυναίκα μεταφέρθηκε από τους ντόπιους στο ιατρείο της Νταρμπασιντίγια.
Την προηγούμενη μέρα, το SOHR κατέγραψε τον θάνατο δύο νεαρών ανδρών από το χωριό Άμπου αλ Ζουχούρ στην ανατολική ύπαιθρο της Ιντλίμπ.
Οι δύο άνδρες πυροβολήθηκαν από την τουρκική Χωροφυλακή καθώς προσπαθούσαν να περάσουν στην περιοχή της Αλεξανδρέττας κοντά στην πόλη Χαρέμ στη βόρεια ύπαιθρο της επαρχίας στα σύνορα Συρίας-Τουρκίας.






















































