ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Εμβόλιο, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Κορωνοϊός - Κορονοϊός, Μπιλ Γκέιτς,


















































Ιρανικά κρατικά όργανα δημοσιεύουν λίστα θανάτου με στόχο Δυτικούς Ηγέτες μετά τον θάνατο του Ανώτατου Ηγέτη
Χανιά: Συνελήφθη ακόρεστος 34χρονος αλλοδαπός που πρόσφερε σε δύο ανήλικους χρήματα για να «πάνε» μαζί του - Την έπεσε και
Οι Αμερικανοί εξαπέλυσαν πλήγματα αντιποίνων στο Ιράν
Τραμπ: Το Ιράν κατέρριψε αμερικανικό Apache στο Ορμούζ - Η απάντηση των ΗΠΑ είναι αναπόφευκτη
Νίκος Δένδιας: Η Ελλάδα αποκτά αντι-drone ΟΠΛΑ ΛΕΪΖΕΡ - «Ανάγκη να υπερασπίσουμε αυτή τη χώρα, τον πολιτισμό μας, την κουλτούρα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Όσοι ήλπιζαν ότι το 2021 θα σήμαινε τη λήξη της πανδημίας, έχουν αναμφίβολα διαψευστεί με την Covid-19 και τις μεταλλάξεις της να δείχνουν τα δόντια τους.
Ωστόσο ο Μπιλ Γκέιτς αισιοδοξεί ότι η κατάσταση θα είναι αισθητά καλύτερα σε ένα εξάμηνο από τώρα.
Όπως είπε σε συνέντευξή του στο Bloomberg εφόσον δεν αναδυθούν νέα θανατηφόρα στελέχη του ιού, έως τα μέσα του 2022 οι αριθμός κρουσμάτων και θανάτων από Covid-19 θα έχει υποχωρήσει κάτω από τα επίπεδα της εποχικής γρίπης.
Χάρη στην ανοσία που προσφέρουν τα εμβόλια, τη φυσική ανοσία από τη νόσηση, αλλά και τα νέα χάπια για τη θεραπεία του κορωνοϊού, που ετοιμάζονται να κυκλοφορήσουν «τα ποσοστά λοίμωξης και θανάτων θα μειωθούν δραματικά» τόνισε ο δισεκατομμυριούχος ιδρυτής της Microsoft.
Μάλιστα προέβλεψε ότι οι σοβαρές δυσκολίες στη διανομή των εμβολίων ανά τον κόσμο θα επιλυθούν την επόμενη χρονιά και η εμβολιαστική κάλυψη θα αυξηθεί αισθητά.
Παραδέχθηκε πάντως ότι ακόμη και εάν δεν υπάρχουν προβλήματα προσφοράς και διανομής δεν είναι ξεκάθαρο ποια θα είναι η ζήτηση για το εμβόλιο σε ορισμένες χώρες, ειδικά στην υποσαχάρια Αφρική.
Υπογράμμισε επίσης την ανάγκη να συνεχιστεί η προσπάθεια της παγκόσμιας κοινότητας ώστε να περιοριστεί η απειλή από μελλοντικές πανδημίες.























































