ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Η τζιχαντιστική Τουρκία ζητά από την Ιντερπόλ «ερυθρά αγγελία» για τη σύλληψη του Νετανιάχου
Καύσωνας: «Σαραντάρια» από το Σάββατο 22/8 - Ποιές πόλεις θα «καούν»
Τζιλ Μπάιντεν: «“Ο Τζο έχει καρκίνο. Θα πεθάνει, οπότε ας αξιοποιήσουμε κάθε στιγμή”»
Πρεσβευτής Ισραήλ στις ΗΠΑ: Η Τουρκία παραβίασε τις «κοινές κατανοήσεις» στη Συρία - Η Τουρκία ΔΕΝ τηρεί συμφωνίες
Εφιάλτης για το ΝΑΤΟ μια πιθανή αποχώρηση του Παρισιού μετά τις γαλλικές εκλογές
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η εμφάνιση του Έμπολα και στην Ευρώπη, με το πρώτο κρούσμα να καταγράφεται στην Ισπανία, έχει θορυβήσει και τη Γαλλία.
Οι γονείς ενός σχολείου στη Γαλλία πήραν τα παιδιά τους από τις τάξεις, όταν πληροφορήθηκαν ότι 3 μαθητές επέστρεψαν από τη Γουινέα.
Η μητέρα ενός από τους μαθητές του δημοτικού σχολείου στη Boulogne Billancourt δήλωσε: “Eίναι αλήθεια ότι ζητήσαμε να μπουν σε καραντίνα επί τρεις εβδομάδες για να δούμε εάν έχουν τον ιό. Αλλά εμείς τι να κάνουμε με τα παιδιά μας όλο αυτό το διάστημα; Να τα πηγαίνουμε στο σχολείο ή να τα έχουμε στο σπίτι;»
Η διεύθυνση του σχολείου προσπαθεί να τους καθησυχάσει λέγοντας ότι δεν μπορεί να κάνει τίποτα εάν τα παιδιά δεν παρουσιάσουν τα συμπτώματα.
Άλλοι γονείς , όπως ο Σεμπαστιάν Ντιμόν, ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος να στιγματίζονται τα παιδιά από τη στιγμή που δεν έχουν εμφανιστεί τα πρώτα σημάδια της ασθένειας.























































