ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Τι είπε ο Κώστας Σημίτης στον Νίκο Δένδια για την Τουρκία - ΤΡΟΜΕΡΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Ράπισμα στους «εκσυγχρονιστές» και οπαδούς του
Πλήγμα σε Κέντρο Διοίκησης και Ελέγχου των Φρουρών της Επανάστασης στο Ιράν
Τραμπ: Έχουμε συμφωνία με το Ιράν - Ακυρώνονται οι προγραμματισμένες επιθέσεις
Ο Μίλτος Χατζηγιαννάκης Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΕΛ.Α.Σ.
Νίκος Δένδιας για τουρκική «Γαλάζια Πατρίδα»: Ψυχική και πνευματική ανισορροπία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την παράταση για μία ώρα, έως τις οχτώ το βράδυ, του διαστήματος μέσα στο οποίο μπορούν να ψηφίσουν οι πολίτες στις εσωκομματικές του ΠΑΣΟΚ ανακοίνωσε η ΕΔΕΚΑΠ, λόγω αυξημένης προσέλευσης.
Νωρίτερα 212.757 έφτασαν οι ψηφοφόροι στις εκλογές του ΠΑΣΟΚ για την ανάδειξη του προέδρου του, ξεπερνώντας τους ψηφοφόρους που είχαν προσέλθει στις εσωκομματικές κάλπες το 2017.
Νωρίτερα, στη χώρα μας ψήφιζαν με ρυθμό περίπου 500 ψήφους ανά λεπτό, όπως εκτίμησαν από το κεντρικό επιτελείο του ΠΑΣΟΚ.
Οι κάλπες ήταν προγραμματισμένο να κλείσουν στις 7 το απόγευμα της Κυριακής, αλλά δόθηκε παράταση μίας ώρας.
Στις εσωκομματικές του ΠΑΣΟΚ μπορεί να ψηφίσει όποιος πολίτης επιθυμεί, είτε είναι μέλος, είτε φίλος του κινήματος.
























































