Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Έμπολα: Απαγόρευσαν την είσοδο στο σχολείο σε μαθητή από την Αφρική

Έμπολα: Απαγόρευσαν την είσοδο στο σχολείο σε μαθητή από την Αφρική
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Σε κατάσταση υστερίας βρίσκονται τα δημοτικά σχολεία στη Βρετανία λόγω του φόβου από τα κρούσματα Έμπολα και στην Ευρώπη.

Σχολείο στη Μεγάλη Βρετανία απαγόρευσε σε 9 χρονο μαθητή με καταγωγή από τη Σιέρα Λεόνε να παρακολουθήσει τα μαθήματα.

Ο Κόφι Μέισο Σέζι είχε σκοπό να μπει στο μάθημα του καθολικού σχολείου στο Μάντσεστερ στο πλαίσιο ετήσιας επίσκεψης μαθητών από ξένες χώρες.

Παρά τα έγραφα που παρέδωσε ότι είναι αρνητικός στον ιό Έμπολα οι γονείς του σχολείου ηγήθηκαν εκστρατείας για να του απαγορεύσουν την είσοδο.

Η Βρετανία δεν έχει λάβει ακόμα συγκεκριμένα μέτρα πρόληψης κατά του Έμπολα γεγονός που εντείνει τις αντιδράσεις που οδηγούν σε πολλές περιπτώσεις σε ρατσιστική αντιμετώπιση του ζητήματος.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Το Ηνωμένο Βασίλειο ανέπτυξε μαχητικά Typhoon της RAF στο Κατάρ

Νταβός: «Συμβούλιο Ειρήνης» του Τραμπ με απουσίες ηγετικών ευρωπαϊκών δυνάμεων

Ο Τραμπ ισόβιος πρόεδρος στο «Συμβούλιο Ειρήνης» – Διεθνές όργανο αντί του ΟΗΕ; – Γαλλία και Γερμανία είπαν «όχι» – Η Ελλάδα κλίνει στο «όχι»

Καιρός: Κανονικά λειτουργούν τα σχολεία στην Αττική την Πέμπτη 22/01

Τραμπ: Θα βοηθήσω για ειρήνη στην Ουκρανία και το μόνο που ζητώ είναι ένα «κομμάτι πάγου» (Γροιλανδία)

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr