ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Εμβόλιο, Κορωνοϊός - Κορονοϊός, Μετάλλαξη Όμικρον, Παραλλαγή B.1.1.529 της «Μποτσουάνα», Φαρμακοβιομηχανία,


















































Με τη μέθοδο του «λογιστή» έδωσε στους απατεώνες-κλέφτες λίρες και κοσμήματα
Α. Σαμαράς στο Best TV : Ο Μητσοτάκης είναι το χάος - Πέθανε η λαϊκή ψυχή της ΝΔ (βίντεο)
Πρωτοφανές περιστατικό σε τραμ: Νεαροί παρενοχλούσαν τους επιβάτες με ερωτικό βοήθημα
Νεκρός ο Σαΐφ αλ Ισλάμ Καντάφι - Πληροφορίες από το περιβάλλον της οικογένειας στο Al Arabiya
Οι Αμερικανοί κατέρριψαν ιρανικό drone που προσέγγιζε το αεροπλανοφόρο Άμπραχαμ Λίνκολν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στο εμβόλιο κατά της Όμικρον αναφέρθηκε ο διευθύνων σύμβουλος της Moderna, Στέφαν Μπανσέλ.
Το ειδικά στοχευμένο εμβόλιο της Moderna κατά της μετάλλαξης Όμικρον του κορωνοϊού θα μπορέσει να είναι διαθέσιμο για τις πρώτες κλινικές έρευνες σύντομα, δήλωσε ο επιχειρηματίας και CEO της εταιρείας, Στέφαν Μπανσέλ μιλώντας στο CNBC.
Ο δισεκατομμυριούχος Γάλλος ίδιος σημείωσε πως οι έρευνες για το σκεύασμα που αντιμετωπίζει την Όμικρον είναι σε καλό δρόμο.
Εξάλλου, ο Μπανσέλ σημείωσε πως η Moderna αναθεώρησε προς τα πάνω τον στόχο της για παραδόσεις εμβολίων κατά του κορωνοϊού εντός του 2022.
Έτσι, η εταιρεία αναμένει πως θα παραδώσει 18,5 δισ. εμβόλια έναντι 17 δισ. εμβολίων στην προηγούμενη εκτίμηση της Moderna για το 2022.
Ακόμα, ο Μπανσέλ ανέφερε ότι η Moderna θα μπορέσει να παραδώσει 2 με 3 δισ. δόσεις των ενισχυτικών εμβολίων κατά της νόσου μέσα στο τρέχον έτος.























































