ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τρία μέλη του Ισλαμικού Κράτους συνελήφθησαν στο Κιρκούκ του βόρειου Ιράκ

Τρία μέλη του Ισλαμικού Κράτους συνελήφθησαν στο Κιρκούκ του βόρειου Ιράκ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Οι ιρακινές δυνάμεις ασφαλείας συνέλαβαν την Πέμπτη τρία μέλη του Ισλαμικού Κράτους (ISIS) στην αμφισβητούμενη κουρδική επαρχία Κιρκούκ στο βόρειο Ιράκ, σύμφωνα με ανακοίνωση.

Η ιρακινή στρατιωτική υπηρεσία πληροφοριών ανέφερε σε ανακοίνωσή της ότι οι τρεις τζιχαντιστές καταζητούνταν σύμφωνα με το άρθρο 4 του ιρακινού αντιτρομοκρατικού νόμου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε στην υποπεριφέρεια Αλ Ρασάντ και στο κέντρο του Κιρκούκ σε συντονισμό με τη δύναμη SWAT της αστυνομικής διοίκησης του Κιρκούκ, το πέμπτο τμήμα της Ομοσπονδιακής Αστυνομίας και μια μονάδα της Υπηρεσίας Εθνικής Ασφάλειας.

«Ένας από τους συλληφθέντες υπηρετούσε στην τρομοκρατική οργάνωση ως μεταφορέας στον λεγόμενο τομέα Αλ Ρασάντ», αναφέρεται στη δήλωση, σημειώνοντας ότι αγόραζε προμήθειες και τρόφιμα και τα παρέδιδε στους τζιχαντιστές στο Ουαντί αλ Ζαϋτούν.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Μπλόκο του Κογκρέσου στα F-35 για την Τουρκία – Πιέσεις σε Τραμπ με φόντο S-400 και Ισραήλ

Η Τουρκία έθεσε το πεδίο της πρώτης μάχης του Μεγάλου Αλεξάνδρου με τους Πέρσες υπό ιστορική προστασία

Το Ιράκ έθεσε ως προθεσμία τον Σεπτέμβριο για να παραδώσουν τα όπλα τους οι φιλοϊρανικές παραστρατιωτικές πολιτοφυλακές

Προειδοποιήσεις του ισραηλινού στρατού για ανασύνταξη της Χαμάς – Φρένο από την Ουάσιγκτον σε νέα επιχείρηση

Σε τροχιά σύγκρουσης Ρούμπιο και Τραμπ: «Τρελοί ισλαμιστές» η νέα ηγεσία του Ιράν

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr