ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Σχέδιο ανατροπής στην Ανατολική Μεσόγειο! Ελλάδα και Ισραήλ στο ίδιο στρατόπεδο
Έπεσε ελικόπτερο του Κατάρ - 7 νεκροί Καταριανοί και Τούρκοι
Τραμπ: Τελεσίγραφο 48 ωρών στο Ιράν για το άνοιγμα των Στενών του Ορμούζ
Η Μαίρη Μπόση προειδοποιεί για τον πόλεμο στη Μέση Ανατολή: «Αυτή είναι η αρχή...»
Άραβες: Από την αποφυγή του πολέμου στην επιδίωξη ολοκλήρωσής του
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στο επίκεντρο της ειδησεογραφίας αλλά και των επικρίσεων βρέθηκε την Παρασκευή ο Νάιτζελ Φάρατζ εξαιτίας πρότασης του, σύμφωνα με την οποία δεν θα πρέπει να επιτρέπεται η είσοδος στο βρετανικό έδαφος στους μετανάστες που είναι φορείς του ιού HIV, που προκαλεί το AIDS.
Ο Φάρατζ έκανε τις δηλώσεις αυτές σε συνέντευξή του στην ευρωπαϊκή έκδοση του περιοδικού Newsweek.
Ο Νάιτζελ Φάρατζ υπογράμμισε ότι το κόμμα του επιθυμεί να «ελέγξει την ποιότητα και την ποσότητα των ανθρώπων που φτάνουν» στη Βρετανία.
Όταν ρωτήθηκε σε ποιους ανθρώπους θα έπρεπε να επιτρέπεται να μεταναστεύουν στη χώρα, απάντησε: «Οι άνθρωποι που δεν είναι φορείς του HIV, για να είμαι ειλικρινής. Αυτή είναι μια καλή αρχή. Και οι άνθρωποι που έχουν κάποια προσόντα».
Η βουλευτής των Εργατικών Πάμελα Νας εξέφρασε την «αποστροφή» της για τις «κατάφωρες αυτές διακρίσεις». Ο συντηρητικός συνάδελφός της Χένρι Σμιθ επεσήμανε στην εφημερίδα Guardian ότι ο Φάρατζ «δεν ενδιαφέρεται για το μέλλον της χώρας, αλλά μόνο για το επόμενο διαφημιστικό του κόλπο».























































