ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Τουρκία: Μέσα σε μια εβδομάδα πούλησε τεράστια αποθέματα σε χρυσό
Μέση Ανατολή: Σκληρές δηλώσεις Τραμπ για Ιρανούς «διαπραγματευτές» και ΝΑΤΟϊκούς συμμάχους - Πεζοναύτες και αλεξιπτωτιστές στο μέτωπο
Ισπανία: Πέθανε με ευθανασία η 25χρονη Νοέλια Καστίγιο - Τι είπε λίγο πριν το θάνατο της
Επίθεση με drones κατά τουρκικού πετρελαιοφόρου κοντά στα Στενά του Βοσπόρου
Εγιάλ Ζαμίρ: Προειδοποίηση για «κατάρρευση» των IDF «εκ των έσω» λόγω έλλειψης ανθρώπινου δυναμικού
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σε πλήρη εξέλιξη είναι η κακοκαιρία Ελπίδα, η οποία δείχνει στη χώρα μας το σκληρότερο πρόσωπό της έχοντας προκαλέσει δεκάδες προβλήματα σε πολλούς κεντρικούς οδικούς άξονες.
Ο μετεωρολόγος του OPEN TV, Κλέαρχος Μαρουσάκης, σε νέα του ανάρτηση το απόγευμα της Δευτέρας επισημαίνει πως από το μεσημέρι της Τρίτης τα φαινόμενα θα αποκλιμακωθούν.
«Η εξέλιξη των χιονοκυμάτων ώρα με την ώρα και μέχρι αύριο το μεσημέρι όπου ελπίζουμε να αρχίσει η εκτόνωση του φαινομένου.
»Αν επαληθευτούν τα προγνωστικά που ελπίζουμε να συμβεί, αύριο κοντά στο μεσημέρι θα έχουμε και μεγάλα διαστήματα με ηλιοφάνεια από τα δυτικά προς τα ανατολικά του νομού Αττικής.
»Μέχρι τότε,
»Προσοχή και υπομονή!».























































