ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Jerusalem Post: Η στρατηγική της Τουρκίας για μακροπρόθεσμη κυριαρχία στη Μέση Ανατολή
Αθήνα: Έντονη και δυσάρεστη οσμή αερίου - Ψάχνουν να βρουν τι είναι κι από που ήρθε
Η Λάνα Ζωχιού «βύθισε» τη «Γαλάζια Πατρίδα»: «Ανυπόστατο δόγμα - Το νομικό καθεστώς στο Αιγαίο είναι ξεκάθαρο»
Διαρροή πολεμικού δόγματος του Ιράν: Αποκαλύπτονται μυστικά σχέδια για πλήγματα στις ενεργειακές υποδομές του Κόλπου
Νετανιάχου: Οι χλευασμοί του Μπεν Γκβιρ κατά των ακτιβιστών του στολίσκου της Γάζας «δεν συνάδουν με τις αξίες του Ισραήλ»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, θα μεταβεί τη Δευτέρα στην Ουκρανία και συγκεκριμένα στις πόλεις Σαρτανά και Μαριούπολη, προκειμένου να πραγματοποιήσει συναντήσεις με ομογενειακούς φορείς και με τοπικούς αξιωματούχους.
Συγκεκριμένα ο υπουργός Εξωτερικών κατά την παραμονή του στον Σαρτανά, θα καταθέσει στεφάνι στο μνημείο των πεσόντων κατοίκων του Σαρτανά το 2014.
Ο υπουργός Εξωτερικών θα επισκεφτεί το 8ο Σχολείο Ειδικής Εκμάθησης της Νεοελληνικής Γλώσσας.
Στην εκδήλωση αναμένεται να παραβρεθούν, μεταξύ άλλων, ο Πρόεδρος της στρατιωτικό-πολιτικής Διοίκησης και ομογενείς από τον Σαρτανά και το Τσερμαλίκ.
Επιπλέον, ο υπουργός Εξωτερικών θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στο Μουσείο Ιστορίας και Εθνογραφίας των Ελλήνων της Αζοφικής Θάλασσας.
Στο πλαίσιο της επισκέψεώς του στην Μαριούπολη, ο υπουργός Εξωτερικών θα συναντηθεί στο Δημαρχείο της πόλης με τον αντιδήμαρχο, Μ. Κόγκουτ, καθώς και με τον πρόεδρο του Συμβουλίου της περιοχής της Μαριούπολης, Σ. Μαχσμά.
Κατόπιν, ο υπουργός Εξωτερικών θα μεταβεί στο Πολιτιστικό Κέντρο της Ομοσπονδίας Ελληνικών Συλλόγων Ουκρανίας (ΟΕΣΟ), όπου και θα τον υποδεχθούν η πρόεδρος της ΟΕΣΟ, Αλεξάνδρα Προτσένκο-Πιτσαντζή, οι αντιπρόεδροι της ΟΕΣΟ καθώς και οι πρόεδροί και τα μέλη των Ελληνικών Συλλόγων.
Στη συνάντηση αναμένεται να συμμετάσχουν ο πρύτανης του Κρατικού Πανεπιστημίου της Μαριούπολης, Ν. Τροφιμένκο, οι Καθηγήτριες της Έδρας Ελληνικής Φιλολογίας καθώς και πρόεδροι των ενωμένων εδαφικών κοινοτήτων.
Πριν την αναχώρησή του για την Ελλάδα ο υπουργός Εξωτερικών, θα επισκεφτεί και τα γραφεία της Ειδικής Αποστολής Επιτήρησης του ΟΑΣΕ.
























































