ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Fuel Pass για καύσιμα: Τα κριτήρια, η διαδικασία και τα ποσά - Πώς δίνεται η ψηφιακή κάρτα
Οι Ιταλοί «μαύρισαν» τη Μελόνι: Καταψήφισαν σε δημοψήφισμα την μεταρρύθμιση στη Δικαιοσύνη
Θάνατος στην Τεχεράνη: Κορυφαίος Ιρανός επιστήμονας πυραυλικών συστημάτων εξοντώθηκε σε επιδρομή στην κατοικία του
WSJ: Σαουδική Αραβία και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα «ένα βήμα πριν» τη σύρραξη με το Ιράν
Ο Τραμπ εκπλήσσει ξανά: Αμερικανικές δυνάμεις θα εισέλθουν στο Ιράν για την κατάσχεση όλου του εμπλουτισμένου ουρανίου, ακόμη και με
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Δεν αποκλείει ένα νέο κύμα κορονοϊού πριν το τέλος του έτους ο Γκίκας Μαγιορκίνης, όπως δήλωσε κατά την καθιερωμένη ενημέρωση από το υπουργείο Υγείας το απόγευμα της Πέμπτης, σχετικά με τη διασπορά του ιού και τα τελευταία στοιχεία για την πανδημία.
«Μετά την ταχεία αποκλιμάκωση στα τέλη Ιανουαρίου, τώρα βλέπουμε βραδεία αποκλιμάκωση της πανδημίας στη χώρα και ίσως από αυτό να περιμένουμε ένα νέο κύμα στο τέλος του έτους» είπε χαρακτηριστικά ο Επίκουρος Καθηγητής Επιδημιολογίας και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων.
Παπαευαγγέλου: Η Όμικρον δεν είναι μία απλή ίωση για τους άνω των 65 ετών
Η Όμικρον δεν είναι μία απλή ίωση για όσους είναι άνω των 65 ετών και τους άνδρες άνω των 45 ετών με σοβαρά προβλήματα υγείας, τόνισε κατά την ενημέρωση για την εξέλιξη της πανδημίας, η καθηγήτρια Βάνα Παπαευαγγέλου αναφερόμενη σε πρόσφατες μελέτες.
Όπως χαρακτηριστικά τόνισε, «η Όμικρον δεν είναι ένα απλό κρυολόγημα για τους άνω των 65 ετών» επισημαίνοντας για μία ακόμη φορά την ανάγκη εμβολιασμού αλλά και τήρηση όλων των μέτρων προστασίας από τη μόλυνση.























































