ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































ΕΛΑΣ: Αυτή είναι η σκιώδης κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα - Τα ονόματα και οι αρμοδιότητες
Ανατροπή στο διπλό φονικό στο Αίγιο: Στο μικροσκόπιο «ορφανό» DNA στο όπλο
Naval Group: Κρίσιμη χρονιά για το Πολεμικό Ναυτικό της Ελλάδας το 2026 - Πότε αναμένονται οι επόμενες παραδόσεις φρεγατών
Ο Βασίλης Κοκοτσάκης έφυγε από το κόμμα της Μαρίας Καρυστιανού με θλίψη κι απογοήτευση: «Δεν εκφράζει την πλειοψηφία όλων όσων
Πανελλήνιες 2026: Οι τελικές εκτιμήσεις για τις βάσεις σε Πολυτεχνεία, Νομικές, Ιατρικές και Οικονομικές Σχολές
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μια 22χρονη γυναίκα από τη Βουλγαρία έπεσε θύμα ομοεθνούς της στο Ρέθυμνο, ο οποίος, ενώ την έταξε γάμο, την εξανάγκασε σε πορνεία.
Σύμφωνα με την Αστυνομία Ρεθύμνου, η νεαρή κοπέλα που ήταν σε άθλια οικονομική κατάσταση πείστηκε ότι ο 32χρονος θα την παντρευόταν και έτσι συμφώνησε να ζήσουν μαζί.
Στο ίδιο σπίτι διέμεναν και 3 ακόμη άτομα, ηλικίας 47,37 και 53 ετών. Οι 4 Βούλγαροι κράτησαν τα χαρτιά της κοπέλας, ώστε να μη μπορεί να φύγει, την φυλάκισαν στο σπίτι, από το οποίο έβγαινε μόνο με τη συνοδεία ενός 61χρονου Έλληνα και την ανάγκασαν με τη βία να εκδίδεται έναντι χρηματικής αμοιβής.
Στις 9 Οκτωβρίου, και ενώ βρισκόταν σε οικία πελάτη, η νεαρή γυναίκα κατάφερε να ξεφύγει από την προσοχή των δραστών και να πάει στην Αστυνομία.
Η Αστυνομία αναζήτησε και εντόπισε τον 32χρονο, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν τα ταξιδιωτικά έγγραφα της 22χρονης, την 37χρονη, την 53χρονη και τον 61χρονο, ενώ αναζητείται ακόμη ένας αλλοδαπός υπήκοος Βουλγαρίας ηλικίας 47 ετών. Οι παραπάνω κατηγορούνται για σωματεμπορία.
Την προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου, ενώ οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.























































