ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η σύζυγος Κλούνεϊ στην Αθήνα για τα Γλυπτά του Παρθενώνα

Η σύζυγος Κλούνεϊ στην Αθήνα για τα Γλυπτά του Παρθενώνα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Στην Αθήνα θα βρίσκεται τη Δευτέρα η Αμάλ Αλαμουντίν, λίγες εβδομάδες μετά τον γάμο της με τον Χολιγουντιανό ηθοποιό Τζόρτζ Κλούνεϊ. Η διάσημη Βρετανή δικηγόρος θα προσφέρει στην ελληνική κυβέρνηση νομικές συμβουλές για τα Γλυπτά του Παρθενώνα, που βρίσκονται στο Βρετανικό Μουσείο.

Η Αλαμουντίν, λιβανικής καταγωγής, ειδικεύεται σε θέματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων και σήμερα, Δευτέρα, θα συναντηθεί με τον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και τον Υπουργό Πολιτισμού, Κωνσταντίνο Τασούλα μαζί με τον νομικό Τζέφρι Ρόμπερτσον (Goeffry Robertson).

Η 36χρονη Αλαμουντίν γνωριζεί αρκετά καλά την υπόθεση της επιστροφής των Μπαρμάρων, καθώς ήταν μία από τους έξι δικηγόρους που συνέταξαν σχετική έκθεση το 2011.

«Για πρώτη φορά ζητήθηκε από τον Ρόμπερτσον και τη σύζυγο του κυρίου Κλούνεϊ να παράσχουν νομικές συμβουλές στην ελληνική κυβέρνηση για αυτό το θέμα το 2011. Θα πραγματοποιήσουν μια σειρά συναντήσεων με αξιωματούχους της κυβέρνησης κατά τη διάρκεια της παραμονής τους», αναφέρθηκε σε ανακοίνωση της 9ης Οκτωβρίου, το δικηγορικό γραφείο Doughty Street Chambers.

Οι δύο δικηγόροι θα βρίσκονται στην Αθήνα από τη Δευτέρα έως και την Πέμπτη.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Δημοσκόπηση Pulse: Κολλημένη στο 25,5% η ΝΔ – Μόνο 8% κρίνει θετικά τα μέτρα της κυβέρνησης

Σαμαράς: Συνώνυμο της διαφθοράς η κυβέρνηση Μητσοτάκη – Ντρέπονται οι Νεοδημοκράτες

Antonis Samaras, Former Prime Minister of Greece: “Permanent Stationing of Greek and Allied Forces in Cyprus” – The former PM urges Greece to immediately bring the protection of Christian-GreekOrthodox populations in Syria to the EU agenda

Νέα επίθεση Σαμαρά σε κυβέρνηση Μητσοτάκη: Η μεγάλη εθνική απειλή είναι η Τουρκία

Στα άκρα η κόντρα Μητσοτάκη-Σαμαρά

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr