ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































ΥΠΕΞ ΞΥΠΝΑ! Τζιχαντιστές στη Συρία επιτίθενται σε Ελληνορθόδοξους στη Σελεύκεια (Σκελεμπίγια)
«Δεν θα είναι πλέον οφθαλμόν αντί οφθαλμού» - Προειδοποίηση διοικητή των Φρουρών της Επανάστασης
Τραμπ: «Έπεται η Κούβα» - Ομιλία με αιχμές για τις στρατιωτικές επιτυχίες των ΗΠΑ
Ιράν: Επιθέσεις σε χαλυβουργίες σε Ισφαχάν και Χουζεστάν
Χάκερ που συνδέονται με το Ιράν παραβίασαν το προσωπικό email του διευθυντή του FBI - Δημοσιοποίησαν αποσπάσματα στο διαδίκτυο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Προτεραιότητα αυτή τη στιγμή είναι να δημιουργηθούν και να λειτουργήσουν ανθρωπιστικοί διάδρομοι στην Ουκρανία για τη διαφυγή των αμάχων», υπογράμμισε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Νάσος Ηλιόπουλος, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό «OPEN», αφού επανέλαβε για μια ακόμη φορά την ανάγκη «να τερματιστεί άμεσα η παράνομη ρωσική εισβολή».
«Κανένας άνθρωπος δεν επιλέγει ούτε την ιδιότητα ούτε το χρόνο κατά τον οποίο μπορεί να γίνει πρόσφυγας, να ξεριζωθεί, να χάσει την οικογένειά του», σημείωσε ο Νάσος Ηλιόπουλος, προσθέτοντας ότι «η Ελλάδα πρέπει να είναι ανοιχτή και να φιλοξενήσει πρόσφυγες, πρέπει να στηρίξει με ανθρωπιστική βοήθεια την Ουκρανία και να είναι σταθερά σε γραμμή στήριξης του διεθνούς δικαίου».
























































