ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γερμανία, Ενέργεια, Ευρωπαϊκό Συμβούλιο, Όλαφ Σολτς, Ουκρανία, Πετρέλαιο, Ρωσία, Σύνοδος Κορυφής, Φυσικό Αέριο,


















































Ο Θανάσης Αυγερινός γραφείο Τύπου της Καρυστιανού
Πηγή: Ο Τραμπ άσκησε βέτο σε σχέδιο εξέγερσης των Κούρδων - Ποια η εισήγηση της Μοσάντ κι ο ρόλος της
Ρωσικό πλοίο-φάντασμα βυθίστηκε από τορπίλη υψηλής τεχνολογίας στη Μεσόγειο
Τουρκικά ΜΜΕ δημιουργούν «κλίμα» για πόλεμο Ελλάδας-Τουρκίας το φθινόπωρο
Ηλιούπολη: Δύο 17χρονες έπεσαν από ταράτσα πολυκατοικίας - Νεκρή η μία, «χαροπαλεύει» η άλλη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο κυρώσεις κατά της Ρωσίας είχαν ήδη σοβαρό αντίκτυπο στην οικονομία της υποστήριξε από τις Βερσαλλίες ο Γερμανός καγκελάριος, Όλαφ Σολτς και υπογράμμισε ότι οι Ευρωπαίοι παραμένουν ενωμένοι σε αυτό το μέτωπο.
Σημείωσε ακόμη ότι η Ουκρανία είναι ενωμένο έθνος στην αντίστασή του κατά της ρωσικής στρατιωτικής εισβολής, ενώ σχολίασε πως και οι Ρώσοι υποφέρουν από την απόφαση του Πούτιν να προχωρήσει σε πόλεμο.
Όσον αφορά στην ενεργειακή κρίση επεσήμανε ότι εξετάζονται μέτρα για την προστασία των πολιτών από τις υψηλές ενεργειακές τιμές», όπως και η διασύνδεση των δικτύων φυσικού αερίου και ηλεκτρικού ρεύματος της Ευρώπης.
Τόνισε δε ότι είναι «συνειδητή, δικαιολογημένη και κατανοητή» η απόφαση να μην επιβληθεί εμπάργκο στο ρωσικό φυσικό αέριο και πετρέλαιο.























































