ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Η τελική προσφορά του Τραμπ στο Ιράν: Ο λεπτομερής οδικός χάρτης που εστάλη στην Τεχεράνη για την παύση των βομβαρδισμών
Η Ελλάδα, οι Καρδούχοι-Κούρδοι και ο τουρκικός αναθεωρητισμός
Ο Νίκος Δένδιας παρέθεσε γεύμα για την ολοκλήρωση του Ραμαζανιού στους Άραβες διπλωμάτες κι άλλους μουσουλμάνους φίλους της Ελλάδας
Ιράν: Συνελήφθη Διευθύντρια Κέντρου Αποκατάστασης αφού αρνήθηκε τη χρήση ορφανών με αναπηρία ως ανθρώπινες ασπίδες
Ιράν: Κατάληψη της εξουσίας από τους Φρουρούς της Επανάστασης: Η σκιώδης ηγεσία της Τεχεράνης σκληραίνει τη στάση της καθώς ο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ρωσικά κρατικά Μέσα υπενθυμίζουν ότι ο Πούτιν είχε δικαιολογήσει την εισβολή στις 24 Φεβρουαρίου ως ότι η Μόσχα ανταποκρίνεται στο κάλεσμα των Αρχών του Ντονμπάς και δεν σχεδιάζει να καταλάβει περιοχές της Ουκρανίας, εδώ.
Δευτερεύον αλλά όχι για πέταμα, ο Αμπράμοβιτς έλαβε το χρίσμα του διαπραγματευτή από τον Πούτιν κι ήδη άρχισε συναντήσεις με εκπροσώπους του προέδρου Ζελένσκι.
Ο πρόεδρος Μακρόν δήλωσε ότι έως τη Δευτέρα θα συζητήσει με τον Πούτιν για «έκτακτη ανθρωπιστική επιχείρηση» εκκένωσης της Μαριούπολης, μαζί με Ελλάδα και Τουρκία, εδώ.
Στα πεδία των μαχών, οι εισβολείς παραμένουν καθηλωμένοι από την ουκρανική αντίσταση, έχασαν τον πλήρη έλεγχο της Χερσώνας και αδυνατούν να πλησιάσουν το Κίεβο.
Το Πεκίνο παγώνει ενεργειακές επενδύσεις στη Ρωσία, το υπουργείο Εξωτερικών έδωσε εντολή στις τρεις μεγάλες κρατικές εταιρείες να φροντίσουν οι σχέσεις τους με τη Ρωσία να μην παραβιάζουν τις κυρώσεις, για να μην επιβληθούν ανάλογες κυρώσεις στην Κίνα, εδώ.























































