ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Η «Ηθική» ως εναλλακτικό μάθημα των θρησκευτικών στα σχολεία
ΟΗΕ: Οι Ισραηλινοί αποχώρησαν από την αίθουσα της Γ.Σ. στην ομιλία του Ερντογάν (βίντεο)
Δημοσκόπηση RealPolls: Mονοψήφια η διαφορά ΝΔ και ΕΛΑΣ - Πάνω από 7 στους 10 δεν βλέπουν αυτοδυναμία
Δημοσκόπηση ALCO: Δημοφιλέστερος υπουργός ο Νίκος Δένδιας - Ανησυχία για τα ελληνοτουρκικά
Η ΕΛ.Α.Σ. στρίμωξε τον Μητσοτάκη: Έχεις σκοπό να βάλεις πλαφόν στα υπερκέρδη των διυλιστηρίων; Ή θα την πληρώσει πάλι ο 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Υπάλληλος του ΙΚΑ Βόλου πέταξε γιαούρτι στον Διευθυντή του, το πρωί της Δευτέρας. Ο εν λόγω υπάλληλος, Αχιλλέας Καλυβιώτης, δήλωσε σε τηλεοπτικό κανάλι ότι εξοργίστηκε καθώς ο Διευθυντής αρνήθηκε να του προσφέρει νομική κάλυψη για υπόθεση της υπηρεσίας.
“Του ζήτησα να μου βρει δικηγόρο και μου είπε να κόψω το λαιμό μου” είπε ο υπάλληλος και πρόσθεσε: “Ήρθα σε απόγνωση, μετά από 30 χρόνια τίμιας δουλειάς με μεταχειρίζονταν σαν σκυλί. Ήμουν εν βρασμώ και ζητώ συγγνώμη”.
Ο Διευθυντής περιέγραψε κάπως διαφορετικά την σκηνή. Είπε ότι ο υπάλληλος του πέταξε 4 γιαούρτια και όχι ένα και ότι του είπε “Θέλω να σε ευχαριστήσω με αυτόν τον τρόπο”. Ο Διευθυντής υποστηρίζει ότι όλα έγιναν επειδή δεν τον έκανε Προϊστάμενο Τμήματος.
Ο Διοικητής του ΙΚΑ, Ροβέρτος Σπυρόπουλος, δήλωσε ότι το πόρισμα για την συγκεκριμένη υπόθεση θα βγει σε τρεις ημέρες.























































