ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Κεφαλονιά: Απανθρακώθηκε 17χρονος μαθητής σε φρικιαστικό τροχαίο

Κεφαλονιά: Απανθρακώθηκε 17χρονος μαθητής σε φρικιαστικό τροχαίο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Φριχτό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε τη Δευτέρα το μεσημέρι, στην Κεφαλονιά, με αποτέλεσμα να απανθρακωθεί ένας 17χρονος μαθητής.

Στο αυτοκίνητο επέβαιναν ακόμη δύο συμμαθητές του και ο οδηγός, οι οποίοι κατάφεραν να βγουν και διεσώθησαν.

Όπως περιγράφουν αυτόπτες μάρτυρες, το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι τέσσερις νεαροί κινείτο στον κεντρικό δρόμο της Λάσσης που πηγαίνει αεροδρόμιο.

Από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία ξέφυγε από την πορεία του και προσέκρουσε στα σιδερένια κολονάκια του δρόμου και σε μία κολώνα και αμέσως πήρε φωτιά.

Το δυστύχημα σημειώθηκε 500 μέτρα από το ΕΠΑΛ στην ευθεία του δρόμου και δυστυχώς ο 17χρονος που βρισκόταν στην πλευρά το αυτοκινήτου που χτύπησε στα σιδερένια κολωνάκια, σφηνώθηκε και δεν μπόρεσε να βγει από το φλεγόμενο όχημα και απανθρακώθηκε.

Οι άλλοι τρεις επιβαίνοντες κατάφεραν να απεγκλωβιστούν.

Ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής έσπευσαν στο σημείο, αλλά, δυστυχώς, ήταν ήδη αργά για τον άτυχο νέο.

Οι άνδρες της Πυροσβεστικής κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να τον σώσουν.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ηλιούπολη: Πέθανε και η δεύτερη 17χρονη που έπεσε από ταράτσα πολυκατοικίας

Ηλιούπολη – Το σημείωμα της 17χρονης πριν πέσει στο κενό: «Αυτός ο κόσμος δεν είναι πια για μένα»

Παλαιό Φάληρο: Σχολικό με μαθητές ανατράπηκε μετά από σφοδρή σύγκρουση με ΙΧ

Τραγωδία στην Ηλεία: Νεκρός 13χρονος που οδηγούσε ηλεκτρικό πατίνι και συγκρούστηκε με ΙΧ

Ικαρία: Γάλλος τουρίστας ανασύρθηκε νεκρός από δύσβατο σημείο

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr