ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Αφάντου Ρόδος, Δωδεκάνησα, Εκλογές, Προοδευτική Συμμαχία, Ρόδος, ΣΥΡΙΖΑ,


















































Τι κρύβεται πίσω από τη σύναψη συμφωνίας μεταξύ Τουρκίας, Σαουδικής Αραβίας και Πακιστάν; - Οι επιπτώσεις για την Ελλάδα και
Συρία: Ισλαμιστές σκότωσαν Ελληνορθόδοξο στη Χομς (Έμεσα)
Ο Ερντογάν μπλόκαρε τις κουρδικές δυνάμεις από την είσοδο στον πόλεμο στο Ιράν
Ανατ. Λιβύη: Ο στρατάρχης Χάφταρ απελευθέρωσε Αμερικανό όμηρο από το Ισλαμικό Κράτος
Ιράν: Ανακοίνωση για την προσωρινή κράτηση δύο Γάλλων διπλωματών με την κατηγορία της «ξένης ανάμιξης»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Με περιοδεία στα χωριά Αρχάγγελο και Αφάντου, ολοκλήρωσε σήμερα το βράδυ την περιοδεία του στο νησί της Ρόδου ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αλέξης Τσίπρας.
Σε ομιλία του στο χωριό Αφάντου, ο κ. Τσίπρας επανέλαβε ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει αποφασίσει να αποδράσει προκηρύσσοντας εκλογές πριν από τον χειμώνα επειδή, όπως είπε, φοβάται για τις συνέπειες των πράξεων του.
«Είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε την διακυβέρνηση της χώρας και να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα που υπάρχουν στην ελληνική κοινωνία εξαιτίας των πολιτικών της κυβέρνησης» τόνισε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.
Δεν υπάρχουν βέβαια «λεφτόδενδρα» αλλά υποσχόμαστε ότι θα ξεριζώσουμε τα «κλεφτόδενδρα» που υπάρχουν, τόνισε επίσης σε άλλο σημείο της ομιλίας του ο κ. Τσίπρας.
Εξέφρασε επίσης την πεποίθηση ότι ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα κερδίσει τις ερχόμενες εκλογές όποτε και αυτές γίνουν και υποσχέθηκε ότι η νέα κυβέρνηση θα αντιμετωπίσει το θέμα της ακρίβειας που πλήττει την κοινωνία, το ενεργειακό κόστος και ότι θα υπάρξουν μέτρα στήριξης για τους νέους αλλά και για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις.
Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η στιγμή που έφθασε κοντά στον κ. Τσίπρα ένας οπαδός του 95 χρονών που του προσέφερε μία ανθοδέσμη λέγοντας του ότι περιμένει να τον ξαναδεί πρωθυπουργό.
Τόσο στα Αφάντου όσο και νωρίτερα στον Αρχάγγελο ο κ. Τσίπρας είχε συναντήσεις με κατοίκους ακούγοντας τα προβλήματα που τους απασχολούν.
























































