ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γιαΐρ Λαπίντ, Ιράν, Ισραήλ, Τουρισμός, Τουρίστες, Τουρκία, Φρουροί της Ισλαμικής Επανάστασης (Ιράν),


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
Ο Βέλγος πρωθυπουργός αρνείται να «πειράξει» τα παγωμένα ρωσικά κεφάλαια υπό τον φόβο της ρωσικής «οργής»
Pontians: 'Nikos Kapetanidis' Action Association honors journalist Uzay Bulut
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Οδηγία στους Ισραηλινούς να εκκενώσουν άμεσα την Τουρκία και να επιστρέψουν αμέσως στο Ισραήλ έδωσε η ισραηλινή διπλωματία.
O «υπουργός Εξωτερικών του Ισραήλ, Γιαΐρ Λαπίντ, καλεί τους Ισραηλινούς να μην ταξιδέψουν στην Τουρκία και να επιστρέψουν αμέσως στο Ισραήλ εάν βρίσκονται στην Τουρκία λόγω πληροφοριών σχετικά με τις τρομοκρατικές επιθέσεις της ιρανικής δύναμης Quds εναντίον Ισραηλινών τουριστών στην Τουρκία».
Η ιρανική δύναμη Κουντς είναι βραχίονας των Φρουρών της Επανάστασης που δραστηριοποιείται στο εξωτερικό και στρατολογεί συνήθως φιλοϊρανούς αλλοδαπούς.
























































