Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Οι Ιρακινοί συνέλαβαν «πυρήνα δολοφονιών» του Ισλαμικού Κράτους

Οι Ιρακινοί συνέλαβαν «πυρήνα δολοφονιών» του Ισλαμικού Κράτους
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Οι ιρακινές δυνάμεις ασφαλείας συνέλαβαν την Τετάρτη τέσσερις τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους (ISIS) που λέγεται ότι είναι μέλη ενός πυρήνα δολοφονιών της εξτρεμιστικής οργάνωσης, σύμφωνα με ανακοίνωση.

Οι τέσσερις άνδρες συνελήφθησαν στη Ντιγιάλα μετά από δικαστικό ένταλμα σύμφωνα με τον αντιτρομοκρατικό νόμο, ανέφερε το γραφείο Τύπου Ασφαλείας του Ιράκ.

Ένας από τους άνδρες περιγράφεται ως ο αρχηγός του κυκλώματος της ομάδας που κατείχε τη θέση του λεγόμενου ιεροδικαστή της Σαρία της περιοχής αλ-Αζίμ στη Ντιγιάλα.

Ο «δεύτερος ήταν βοηθός του διοικητή της περιοχής» και οι υπόλοιποι δύο χαρακτηρίστηκαν απλώς «τρομοκράτες».

Νωρίτερα την ίδια μέρα, οι δυνάμεις ασφαλείας ανακοίνωσαν τον φόνο τεσσάρων τζιχαντιστών του Ισλαμικού Κράτους στο Κιρκούκ και το Μαχμούρ, βόρεια της χώρας.

Σε χωριστές ανακοινώσεις ανέφεραν ότι τρεις τζιχαντιστές σκοτώθηκαν σε στρατιωτικούς βομβαρδισμούς στην περιοχή Σαρκάλα της αμφισβητούμενης κουρδικής επαρχίας Κιρκούκ.

Ο τελευταίος σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια επιχείρησης που στόχευε ένα κρησφύγετο του Ισλαμικού Κράτους στο Μαχμούρ.

Οι δυνάμεις ασφαλείας κατέσχεσαν επίσης πολλά ελαφρά όπλα διαφορετικών ειδών, κάμερες και πολλά κινητά τηλέφωνα στο κρησφύγετο του Ισλαμικού Κράτους.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Η Χαμάς πανηγυρίζει: Η τρομοκρατική οργάνωση θριαμβολογεί για τον θάνατο του ηγέτη της αντι-Χαμάς πολιτοφυλακής, Γιασέρ Άμπου Σαμπάμπ

Φήμες για δολοφονία του οπλαρχηγού Γιασέρ Άμπου Σαμπάμπ στην Ανατολική Ράφα που πολεμά τη Χαμάς

Πόντιοι: Το Σωματείο Δράσης «Νίκος Καπετανίδης» τίμησε την Πόντια δημοσιογράφο Ουζάι Μπουλούτ

Ενδεχόμενη δολοφονία του Αλ-Σαράα στη Συρία θρέφει φόβους για αναζωπύρωση του ISIS

Ένας φοβισμένος και νευρικός Ερντογάν μίλησε για 1000 χρόνια τουρκικής ανεξαρτησίας – Η τουρκική ορδή τρέμει τη συμμαχία Ελλήνων-Ισραηλινών-Κούρδων

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr