ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

ΣΥΡΙΖΑ σε Οικονόμου: «Έφυγε η σκευωρία, έμεινε το σκάνδαλο Novartis»

ΣΥΡΙΖΑ σε Οικονόμου: «Έφυγε η σκευωρία, έμεινε το σκάνδαλο Novartis»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

«Είναι πρωτοφανές ένας κυβερνητικός εκπρόσωπος να έχει πει ωμά ψέματα στον ελληνικό λαό που σε δύο ώρες κατέρρευσαν και να παραμένει ακόμα στη θέση του», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σε απάντηση του προς τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, μετά το βούλευμα του Δικαστικού Συμβουλίου με το οποίο παραπέμπονται μεν στο ειδικό δικαστήριο ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος και η Ελένη Τουλουπάκη, αλλά όχι για σκευωρία στο σκάνδαλο Novartis.

Ο ΣΥΡΙΖΑ προσθέτει ότι «αυτό βέβαια αποδεικνύει ότι πίσω από τις διαρροές που παραπλανούσαν και έριξαν στα βράχια δημοσιογράφους βρισκόταν το Μέγαρο Μαξίμου.

»Και ακόμα περιμένουν μια συγγνώμη για την κραυγαλέα εκμετάλλευση του ονόματός τους και το συντονισμένο παιχνίδι που παίχτηκε στην πλάτη τους».

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναφέρει ότι «ο κ. Οικονόμου έχει χάσει κάθε αξιοπιστία για να μπορεί να απαντά στον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και να απευθύνεται στους εκπροσώπους του Τύπου».

«Ωστόσο», σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ, «είναι καλύτερα να πει μια κουβέντα στους πολίτες για το τι έγινε με τη δήθεν σκευωρία του σκανδάλου Novartis, που επί τέσσερα χρόνια είχαν κάνει σημαία και εχθές κατέρρευσε με πάταγο».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

ΣΥΡΙΖΑ: Πρωταθλητισμός για τον πληθωρισμό Απριλίου με «προπονητή» την κυβέρνηση

Δημοσκόπηση Pulse (ΣΚΑΪ): Πτώση για ΝΔ στο 24% – Ανεβαίνει ο Τσίπρας

Δημοσκόπηση MRB: Όχι σε τρίτη θητεία Μητσοτάκη – Στο 22,5% η ΝΔ – Στο 23,2% ο Τσίπρας – Σαρωτική εμπιστοσύνη στην Κοβέσι με 70%

Φάμελλος: Η κυβέρνηση καταπατά το Κράτος Δικαίου και εκθέτει την Ελλάδα

Δημοσκόπηση: Συνεχίζεται η «κατρακύλα» της ΝΔ – Ανεβαίνει ο Τσίπρας έως 30,5%

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...