ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































ΗΠΑ-Ιράν: Χερσαία εκστρατεία υψηλής έντασης διάρκειας 60 ημερών
Συρία: Η Κύπρος ζητά «απόδοση ευθυνών» στους τζιχαντιστές που επιτέθηκαν σε Ελληνορθόδοξους στη Σελευκόβηλο
Η Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία «αδελφή» με τους Μουλάδες του Ιράν
Συρία: Αυστηρή παρέμβαση του Υπουργείου Εξωτερικών της Ελλάδας για τις επιθέσεις κατά Ελληνορθόδοξων στη Σελεύκεια (Σουκαϊλαμπίγια)
Σήμα κινδύνου από Τσελέντη: Η Ελλάδα κινδυνεύει από καταστροφές μακρινών σεισμών 8 Ρίχτερ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μεγάλες διαστάσεις έχει πάρει και η φωτιά στη Σαλαμίνα, η οποία εκτείνεται σε τρία διαφορετικά μέτωπα, σύμφωνα με νέα ενημέρωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.
Ειδικότερα, ενισχυμένες πυροσβεστικές δυνάμεις επιχειρούν στον λόφο Πατρίς, στον λόφο Ανεμόμυλοι και στο Σαμάρι.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ζητήθηκε πριν από λίγο η εκκένωση του Κέντρου Υγείας Σαλαμίνας, ενώ είχε προηγηθεί μήνυμα από το 112 για εκκένωση στις οδούς Αγίου Νικολάου και Αγίου Θεράπωντος, με κατεύθυνση προς την Ακτή Καραϊσκάκη.
Παράλληλα, ζητήθηκε από τους πολίτες που βρίσκονται στους Πρόποδες του Ευριπίδειου Θεάτρου να μετακινηθούν προς την παραλία.
Η ρεπόρτερ της ΕΡΤ Κάτια Νιάκαρη τόνισε ότι η φωτιά κινείται προς κατοικημένη περιοχή.
Υπάρχουν επίσης πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες οι φλόγες πλησιάζουν το 3ο Δημοτικό Σχολείο που βρίσκεται στην περιοχή.
Συνολικά επιχειρούν 26 πυροσβέστες με 12 οχήματα, 6 αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο, ενώ υπάρχει συνδρομή από εθελοντές πυροσβέστες.
Επιπροσθέτως, ακτοπλοϊκώς μεταβαίνουν στη Σαλαμίνα από Πειραιά 12 πυροσβέστες με 5 οχήματα.
Η κυκλοφορία των οχημάτων στην Λεωφόρο Φανερωμένης έχει διακοπεί και στα δύο ρεύματα.























































