ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Μυστικές απελάσεις Παλαιστινίων στη Δυτική Όχθη με ιδιωτικό τζετ φίλου του Τραμπ
Ο Αλέξης Τσίπρας κατήγγειλε την κυβέρνηση των καρτέλ - Πώς μοίρασαν δισεκατομμύρια ευρώ με απευθείας αναθέσεις
Στόλος «Global Sumud» - Οι παραμυθάδες «σανδαλάκηδες» με νέο στολίσκο για τη Γάζα στις 29 Μαρτίου
Σκωτικός Τύπος (ΑΑΣΤ): Ανοιχτή εκδήλωση για τους πρόσφυγες
Η Αίγυπτος ανέκτησε αρχαίο τεχνούργημα της εποχής του Τούθμωση Γ' από την Ολλανδία μέσω διεθνούς συνεργασίας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η πρωθυπουργός της Φινλανδίας Σάνα Μάριν βρέθηκε αρνητική στο τεστ ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών στο οποίο υποβλήθηκε κατόπιν πιέσεων, μετά τη δημοσιοποίηση βίντεο που την έδειχναν να διασκεδάζει με φίλους της.
Τα βίντεο με την 36χρονη Μάριν να χορεύει σε ένα πάρτι άρχισαν να κυκλοφορούν στους ιστοτόπους κοινωνικής δικτύωσης την περασμένη εβδομάδα.
Πολύ σύντομα, φινλανδικά και διεθνή μέσα ενημέρωσης τα αναπαρήγαγαν.
Την Παρασκευή η Φινλανδή πρωθυπουργός συμφώνησε να κάνει τεστ ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών, διαβεβαιώνοντας ότι δεν έχει κάνει ποτέ χρήση και δεν είδε κανέναν να παίρνει ναρκωτικά στο πάρτι όπου συμμετείχε.
Ορισμένοι Φινλανδοί έχουν εκφράσει την υποστήριξή τους στην πρωθυπουργό, άλλοι ωστόσο αμφισβητούν την κρίση της.























































