ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αρμενία, Ελληνική Ομογένεια, Εξοπλιστικά Προγράμματα, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, Τουρκία,


















































Τουρκία: Μέσα σε μια εβδομάδα πούλησε τεράστια αποθέματα σε χρυσό
Ισπανία: Πέθανε με ευθανασία η 25χρονη Νοέλια Καστίγιο - Τι είπε λίγο πριν το θάνατο της
Το Ιράν επιστρατεύει παιδιά από 12 ετών στον εν εξελίξει πόλεμο
Εγιάλ Ζαμίρ: Προειδοποίηση για «κατάρρευση» των IDF «εκ των έσω» λόγω έλλειψης ανθρώπινου δυναμικού
Ιράν: Περισσότεροι από 1.000.000 μαχητές έτοιμοι να αντιμετωπίσουν Αμερικανούς στρατιώτες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την εμπρηστική ρητορική συντηρεί η Άγκυρα, στον απόηχο της επίθεσης του Τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν με ακραίους χαρακτηρισμούς κατά της Ελλάδας από το βήμα της Γενικής Συνέλευσης ΟΗΕ και λίγες ώρες πριν την ομιλία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στη Νέα Υόρκη.
Ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας Μεβλούτ Τσαβούσογλου εξαπέλυσε εκ νέου βολές κατά της Ελλάδας για το ζήτημα της προμήθειας F-16 από την Άγκυρα, ενώ τόνισε ότι η χώρα του δεν θα προχωρήσει σε μία συμφωνία με τις ΗΠΑ «που δένει τα χέρια» της.
Ειδικότερα, ανέφερε ότι, στις τεχνικές και στις πολιτικές διαπραγματεύσεις για τα F-16, η Άγκυρα διαμηνύει ότι «δεν θα είμαστε σε μια συμφωνία που δένει τα χέρια μας».
«Λοιπόν, θα πάρουμε τα F-16.
»”Χρησιμοποιήστε τα έτσι, χρησιμοποιήστε τα αλλιώς”, “δεν μπορείτε να κάνετε αυτό, δεν μπορεί να κάνετε το άλλο”…
»Δεν είναι αποδεκτό ένα μέλος του ΝΑΤΟ να επιβάλει τέτοιο περιορισμό σε άλλο μέλος του ΝΑΤΟ» σημείωσε ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας.
Είπε επίσης ότι «γνωρίζουμε πως κάποια λόμπι εδώ, ειδικά μετά την άφιξη του Έλληνα Πρωθυπουργού στην Ουάσιγκτον, κάποια λόμπι όπως το ελληνικό λόμπι και το αρμενικό λόμπι, αντιτάχθηκαν σε αυτό.
»Γνωρίζουμε ότι προσπαθούν να το μπλοκάρουν.
»Αλλά αυτή τη στιγμή, είναι ένα αληθινό γεγονός ότι υπάρχουν λόμπι που υποστηρίζουν και την Τουρκία».
Θλιβερός και κλαψιάρης. Δεν έχει δει τίποτα ακόμα τι θα πάθουν.
























































