ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δωδεκάνησα, Ελληνικά Νησιά, Καστελλόριζο, Νησιά Αιγαίου, Παραβίαση Χωρικών Υδάτων, Τουρκία,


















































Παραιτήθηκε η Άννα Στρατινάκη, ο σύζυγός της εμπλέκεται στην υπόθεση Παναγόπουλου
«Εκρηκτική» δασκάλα της γιόγκα: Η 56χρονη μπαινόβγαινε σε ψυχιατρείο
Έλληνας Σμήναρχος κατάσκοπος της Κίνας - Τι ομολόγησε
Υπόθεση Παναγόπουλου ΓΣΕΕ: Ερευνάται γνωστός δημοσιογράφος της ΕΡΤ
Μεγάλη Ελλάδα (Ιταλία): Στον Τάραντα εορτάστηκε η Παγκόσμια Ημέρα Ελληνικής Γλώσσας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σε μια ακόμα πρόκληση προχώρησε το Σάββατο η Τουρκία στο πλαίσιο των εορτασμών για τα 100 χρόνια από την ανακήρυξη της Τουρκικής Δημοκρατίας, καθώς μέρος των «εορταστικών» της εκδηλώσεων φαίνεται πως ήταν να στείλει τουρκικές ακταιωρούς στο σύμπλεγμα του Καστελλόριζου να παραβιάσουν τα ελληνικά χωρικά ύδατα.
Λίγο μετά τις 11 το πρωί τουρκικές ακταιωροί και τουλάχιστον 10 ιστιοφόρα με τουρκική σημαία «επισκέφτηκαν» τη θαλάσσια περιοχή της Μεγίστης.
Σύμφωνα με το Open που παρουσίασε και σχετικό βίντεο, οι τουρκικές ακταιωροί και τα ιστιοφόρα με την τουρκική σημαία «αλώνιζαν» για 10 λεπτά στην ελληνική θαλάσσια περιοχή παραβιάζοντας τα ελληνικά χωρικά ύδατα.























































