ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ιρακινές πολιτοφυλακές υποστηριζόμενες από το Ιράν πλήττουν το Κουρδιστάν: Νεκροί μαχητές Πεσμεργκά στο βόρειο Ιράκ
Το Ισραήλ καλεί σε επιστράτευση 400.000 εφέδρων των Ισραηλινών Αμυντικών Δυνάμεων (IDF)
Η τελική προσφορά του Τραμπ στο Ιράν: Ο λεπτομερής οδικός χάρτης που εστάλη στην Τεχεράνη για την παύση των βομβαρδισμών
Fuel pass και επιδότηση diesel στην αντλία: Πώς, πότε και για ποιους ενεργοποιούνται τα νέα μέτρα
Ο Νίκος Δένδιας παρέθεσε γεύμα για την ολοκλήρωση του Ραμαζανιού στους Άραβες διπλωμάτες κι άλλους μουσουλμάνους φίλους της Ελλάδας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Εντολή για δέσμευση των προσωπικών λογαριασμών σε όλα τα πιστωτικά ιδρύματα της χώρας για τον πατέρα Αντώνιο στο πλαίσιο της γενικευμένης έρευνας για τα οικονομικά δεδομένα στη υπόθεση της Κιβωτού του Κόσμου έδωσε τη Δευτέρα η Αρχή για τη Νομιμοποίηση Εσόδων από παράνομες δραστηριότητες (Αρχή για το Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος).
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο επικεφαλής της Αρχής, επίτιμος αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Χαράλαμπος Βουρλιώτης, έδωσε εντολή για δέσμευση των προσωπικών λογαριασμών τόσο για τον πατέρα Αντώνιο, όσο και για την πρεσβυτέρα αλλά και για τους γονείς του πατρός Αντωνίου, τη μητέρα και τον πατέρα του, ο οποίος, αν και έχει ήδη αποβιώσει εμφανίζεται ως δικαιούχος τραπεζικού λογαριασμού.
Η δέσμευση έγινε, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, προκειμένου να ελεγχθούν οι εν λόγω λογαριασμοί αλλά και για να αποφευχθούν ενδεχόμενες κινήσεις ενώ η Αρχή δεν προχώρησε στη δέσμευση εταιρικών λογαριασμών της Κιβωτού που έχουν εντοπιστεί, καθώς μια τέτοια ενέργεια θα προκαλούσε προβλήματα στη λειτουργία της με επιπτώσεις στα παιδιά που φιλοξενούνται στη δομή.
Παρ΄όλα αυτά τα οικονομικά της Κιβωτού ελέγχονται προς κάθε κατεύθυνση είτε αφορούν σε χορηγίες είτε σε ο,τιδήποτε άλλο.
Σύμφωνα με εκτιμήσεις μάλιστα από παράγοντες της Αρχής για το Ξέπλυμα η έρευνα της για τα οικονομικά της εν λόγω δομής αναμένεται να ολοκληρωθεί σε σύντομο χρόνο και ανάλογα με τα ευρήματα θα καθοριστούν οι επόμενες κινήσεις.
Επιπλέον δεσμεύονται θυρίδες και επενδυτικά προϊόντα.
Παράλληλα, οι οικονομικοί έλεγχοι συνεχίζονται και για τα οικονομικά στοιχεία υπόλοιπων δομών της ΜΚΟ στη Χίο, την Καλαμάτα, την Πωγωνιανή και την Κόνιτσα.























































