ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
Γιάννης Μανιάτης: Μεγάλο ατόπημα της Κομισιόν - «Δίνει» ελληνικά νησιά στην Τουρκία
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
ΕΦΕΤ: Ανακαλεί σοκολατάκια Kinder από τα Lidl - Τι συστήνει στους καταναλωτές που τα αγόρασαν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ένας νεαρός Σύρος σκοτώθηκε στα σύνορα Τουρκίας-Συρίας κοντά στην πόλη Αλ Ραΐ στη βόρεια ύπαιθρο του Χαλεπίου, όταν επιχείρησε να περάσει τα σύνορα προς το τουρκικό έδαφος.
Πηγή είπε στο North Press ότι Τούρκοι συνοριοφύλακες πυροβόλησαν τον νεαρό Ahmad Gaafar, 20 ετών, σκοτώνοντάς τον ακαριαία.
Η πηγή πρόσθεσε ότι η σορός του νεαρού άνδρα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Αλ Ραΐ, ώστε αργότερα να παραδοθεί στους γονείς του.
Όσοι επιχειρούν να περάσουν τα σύνορα αυξάνονται, ειδικά με τον πρόσφατο βομβαρδισμό μεταξύ των συριακών κυβερνητικών δυνάμεων που υποστηρίζονται από τη Ρωσία και των υποστηριζόμενων από την Τουρκία ισλαμιστικών φατριών της αντιπολίτευσης, που ονομάζονται επίσης Συριακός Εθνικός Στρατός (SNA).
Η ομάδα παρακολούθησης και τεκμηρίωσης του North Press κατέγραψε, από τις αρχές του 2023, τη δολοφονία τριών ανθρώπων και τον τραυματισμό άλλων τεσσάρων από Τούρκους συνοριοφύλακες κατά την απόπειρα τους να περάσουν τα σύνορα.























































