ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

ΗΠΑ: Kλείνει o εναέριος χώρος πάνω από τη λίμνη Μίσιγκαν για λόγους εθνικής άμυνας

ΗΠΑ: Kλείνει o εναέριος χώρος πάνω από τη λίμνη Μίσιγκαν για λόγους εθνικής άμυνας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας των ΗΠΑ (FAA) έκλεισε την Κυριακή τον εναέριο χώρο πάνω από τη λίμνη Μίσιγκαν, χαρακτηρίζοντας την περιοχή ως εναέριο χώρο Εθνικής Άμυνας.

Με την ειδοποίηση προειδοποιούνται οι πιλότοι που θα παραβιάσουν τους περιορισμούς ότι μπορεί να αναχαιτιστούν τα αεροσκάφη τους και οι ίδιοι να συλληφθούν.

Το κλείσιμο του εναερίου χώρου αποφασίζεται μετά την κατάρριψη τριών ιπτάμενων αντικειμένων, το ένα από τα οποία η Ουάσιγκτον το αναφέρει ως κινεζικό κατασκοπευτικό μπαλόνι, μέσα σε μια εβδομάδα, πάνω από τις ΗΠΑ και τον Καναδά.

Το Σάββατο ο εναέριος χώρος της αμερικανικής πολιτείας Μοντάνα είχε κλείσει προσωρινά, αλλά μαχητικό αεροσκάφος που απογειώθηκε εσπευσμένα για να ερευνήσει «ανωμαλία του ραντάρ», δεν εντόπισε ιπτάμενο «αντικείμενο», σύμφωνα με τον στρατό.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Εκπαιδευτική περιοδεύουσα έκθεση «Ιδρύοντας τη Δημοκρατία στην Ελλάδα και την Αμερική»

Κίνα και Ινδία στο πλευρό της Ρωσίας: Αντιδρούν κατά των ΗΠΑ για τις νέες κυρώσεις

Οι Αμερικανοί «επέτρεψαν» στους Χούτι να επιτεθούν στη Σαουδική Αραβία

«Φούσκα» η Συμφωνία της Μέκκας – Η Σαουδική Αραβία δέχεται επίθεση από τους Χούτι κι ο Ερντογάν… «κοιτάει» – Το Ισραήλ είπε στους Σαουδάραβες: «Να ξέρετε ποιοι είναι οι φίλοι σας»

Η Σαουδική Αραβία σε «πολιορκία» των Χούτι – Οι ΗΠΑ δείχνουν σωτηρία της από το Ισραήλ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr