ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γαλλία, Εμανουέλ Μακρόν,


















































Η Τουρκία δεν αντιμετωπίζεται με δηλώσεις αλλά με κινήσεις
Έχει χαθεί ο έλεγχος με το 80χρονο γιουσουφάκι: Ο φιλότουρκος νεοοθωμανός Τομ Μπάρακ δήλωσε ότι τα Υψιπέδα του Γκολάν ανήκουν
Νέο ισραηλινό χτύπημα στη Συρία - «Απάντηση» και στον Τομ Μπάρακ
JERUSALEM POST: Το Ισραήλ οφείλει να αναχαιτίσει την τουρκική στρατιωτική επέκταση προτού η Άγκυρα φτάσει στα σύνορα του
Τρία νέα είδη ψαριών πιθανό να μεταναστεύσουν από την Ερυθρά Θάλασσα στη Μεσόγειο Θάλασσα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Γαλλικό δικαστήριο καταδίκασε δύο γυναίκες για συκοφαντική δυσφήμιση επειδή διέδωσαν τρανσφοβικές φήμες για την Πρώτη Κυρία της Γαλλίας Μπριζίτ Μακρόν.
Τον Δεκέμβριο του 2021, οι δύο γυναίκες –η μία εμφανιζόμενη ως ανεξάρτητη δημοσιογράφος και η άλλη ως μέντιουμ- ανέφεραν σε ένα βίντεο στο YouTube ότι η σύζυγος του Εμανουέλ Μακρόν γεννήθηκε στην πραγματικότητα ως άνδρας με το όνομα Jean-Michel Trogneux (το οποίο είναι το πραγματικό όνομα του αδελφού της κ. Μακρόν).
Ισχυρίστηκαν επίσης ότι ο πρώτος σύζυγος της Μπριζίτ Μακρόν δεν υπήρξε ποτέ και ότι δεν κυοφόρησε τα τρία παιδιά της.
Την Τρίτη, το δικαστήριο του Lisieux επέβαλε στις δύο γυναίκες πρόστιμο 2.000 ευρώ στην καθεμία, αφού η Μπριζίτ και ο αδελφός της Ζαν-Μισέλ Τρονιέ αποφάσισαν να τις μηνύσουν για συκοφαντική δυσφήμιση.
Κατά τη διάρκεια της προεδρικής εκστρατείας του 2022, καθώς ο Εμανουέλ Μακρόν διεκδικούσε την επανεκλογή του, η τρανσφοβική φήμη ανασύρθηκε από ακροδεξιές ακραίες ομάδες, θετικά προσκείμενους στα Κίτρινα Γιλέκα και ακτιβιστές κατά των εμβολίων, σύμφωνα με τη Le Monde.
Απηχούσε επίσης παρόμοιες τρανσφοβικές αφηγήσεις που στόχευαν την πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ Μισέλ Ομπάμα.























































