ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ανάκληση Αυτοκινήτου, Γενική Γραμματεία Καταναλωτή,


















































Σοκαριστική προειδοποίηση Γκέιτς: Η AI είναι αρκετά ισχυρή για να οδηγήσει σε 1 δισ. θανάτους (βίντεο)
«Ασκέρι» για κλάματα: Απέναντι από τη Σάμο οι αποτυχημένοι Τούρκοι κομάντος που ΔΕΝ κατάφεραν να νικήσουν τους Κούρδους
Ο Γιάνης Βαρουφάκης εργαλειοποιήθηκε από την τουρκική προπαγάνδα (βίντεο)
Διπλωματική Πηγή: Η Τουρκία δεν πρόκειται να ενταχθεί και να συμμετάσχει σε ευρύτερους ευρωπαϊκούς αμυντικούς μηχανισμούς όσο υφίσταται απειλή πολέμου
Υπόθεση Μαζωνάκη - Η Νίνα Κασιμάτη κατακεραύνωσε τους νεόπλουτους κοτζαμπάσηδες «πελάτες» των γιατρών του Κολωνακίου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
H Γενική Γραμματεία Καταναλωτή ανακοινώνει ότι η εταιρεία TOYOTA Ελλάς A.B.E.E., σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Τεχνικού Ελέγχου, εκτελεί πρόγραμμα προληπτικού ελέγχου αυτοκινήτων LEXUS GS, IS και LS.
Οι σωληνώσεις παροχής καυσίμου στον χώρο του κινητήρα των εμπλεκόμενων οχημάτων έχουν κατασκευαστεί με επίστρωση Νικελίου – Φωσφόρου για αντιδιαβρωτική προστασία.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σωματίδια από την εν λόγω επικάλυψη είναι πιθανό να έχουν εναποτεθεί και στην επιφάνεια της φλάντζας που συνδέεται με τον αισθητήρα πίεσης καυσίμου.
Σε αυτή την περίπτωση, οι στεγανοποιητικές ιδιότητες της φλάντζας μπορεί να εξασθενήσουν με αποτέλεσμα την πιθανότητα διαρροής, όταν το όχημα βρίσκεται εν λειτουργία.
Εάν αυτό συμβεί ταυτόχρονα με την παρουσία μιας εξωτερικής πηγής ανάφλεξης στον ίδιο χώρο, υπάρχει η πιθανότητα εκδήλωσης φωτιάς, αναφέρεται στην ανακοίνωση.
Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος, που να σχετίζεται με τα ανωτέρω θέματα.
Οι ιδιοκτήτες των ανωτέρω οχημάτων, θα ενημερωθούν εγγράφως μέσω επιστολής, ώστε να προσέλθουν στο δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών αυτοκινήτων Lexus σε όλη την Ελλάδα, για να γίνει o σχετικός έλεγχος, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.























































