ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Τα πάνω-κάτω του χρυσού - Οι Αιγύπτιοι στράφηκαν σε ράβδους χρυσού και χρυσά νομίσματα
Τουρκία: Συνελήφθησαν δύο άτομα με την κατηγορία της κατασκοπείας υπέρ του Ισραήλ
Μυστικές απελάσεις Παλαιστινίων στη Δυτική Όχθη με ιδιωτικό τζετ φίλου του Τραμπ
Οι ΗΠΑ ανακοίνωσαν νέες κυρώσεις στο ιρανικό πετρέλαιο αμέσως μετά την ολοκλήρωση των συνομιλιών
Αλέξης Τσίπρας: Εμείς είχαμε 1.700 μετακλητούς και ο Μητσοτάκης τους έκανε 3.700 - Το νεο-φιλελέ κοτζαμπάσικο σχέδιο Μητσοτάκη για το
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στη μονάδα εντατικής θεραπείας εξακολουθούν να δίνουν μάχη για τη ζωή τους τρία νέα παιδιά, μετά την σύγκρουση των δύο αμαξοστοιχιών στα Τέμπη.
Πρόκειται για τον εικοσάχρονο Γεράσιμο που είναι και ο μοναδικός επιζών από το πρώτο βαγόνι της επιβατικής αμαξοστοιχίας.
Νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας με κρανιογκεφαλικές κακώσεις και η κατάσταση υγείας του είναι κρίσιμη.
Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας δίνει την δική της μάχη η Δάφνη, ενώ στο νοσοκομείο Παπανικολάου, στην Θεσσαλονίκη νοσηλεύεται μία 26χρονη κοπέλα που είναι εγκαυματίας και πολυτραυματίας.
Η κατάσταση υγείας της 26χρονης είναι σταθερή, σύμφωνε με τις εκτιμήσεις των γιατρών της, αλλά έχει να διανύσει ακόμα δρόμο για να βγει από την μονάδα εντατικής θεραπείας.























































