ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δημήτρης Αβραμόπουλος, Εθνικές Εκλογές 2023, Εκλογές, Κυριάκος Μητσοτάκης, Κώστας Καραμανλής, Νέα Δημοκρατία, Χρήστος Στυλιανίδης,


















































Η Χαμάς σχεδιάζει επανάληψη της 7ης Οκτωβρίου στην Ιουδαία και τη Σαμάρεια
Οι Ισραηλινοί καταλαμβάνουν τον τουρκικό τζιχαντιστικό στολίσκο που έπλεε προς τη Γάζα
Η Τουρκία καταδίκασε την αναχαίτιση του τουρκικού τζιχαντιστικού στολίσκου από το Ισραήλ: «Πράξη πειρατείας» λένε οι νεο-οθωμανοί πειρατές
Αλέξης Τσίπρας: «Ούτε νωρίς ούτε αργά, τώρα είναι η ώρα» - 26 Μαΐου το νέο κόμμα
Το ΚΥΣΕΑ έδωσε το «πράσινο φως» για τις δύο φρεγάτες Bergamini
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η υποψηφιότητα του πρώην υπουργού Μεταφορών και Υποδομών, Κώστα Αχ. Καραμανλή, έχει κλειδώσει για τον νομό Σερρών, σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, παρά το γεγονός ότι επισήμως δεν επιβεβαιώθηκε από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Γιάννη Οικονόμου.
Άλλωστε όπως και ο ίδιος ο παραιτηθείς υπουργός λέει, μετά την τραγωδία των Τεμπών, θα κριθεί από τους ψηφοφόρους του.
Στη γειτονική Θεσσαλονίκη θα κατέβει υποψήφιος και ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος επέλεξε τη συμπρωτεύουσα έως τη μία μεταξύ των λοιπών, περιφερειακή ενότητα που θα θέσει υποψηφιότητα.
Στο «γαλάζιο» ψηφοδέλτιο Επικρατείας θα βρίσκεται ο τωρινός υπουργός Πολιτικής Προστασίας και Κλιματικής Κρίσης, Χρήστος Στυλιανίδης, ο οποίος δεν αποκλείεται να αναλάβει την έδρα για τους απόδημους Έλληνες.
Στην Ηλεία θα είναι υποψήφιος ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, ενώ εκτός ψηφοδελτίων τέθηκαν οι Μαρία Σπυράκη, Σοφία Νικολάου και Θέμης Χειμάρας.
























































