ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Πλάκα: Τρεις άνδρες στο στόχαστρο για τη φονική έκρηξη - Η κλοπή χαλκού πίσω από την τραγωδία
Σιν Μπετ (ισραηλινή Ασφάλεια): Εκτός του Κατάρ ακόμα δύο κράτη επιχείρησαν να επηρεάσουν τις εκλογές στο Ισραήλ
Δικηγόροι και δανειολήπτες νόμου Κατσέλη: Προκλητικά ευνοϊκή για τις τράπεζες και τους servicers η νέα ρύθμιση της κυβέρνησης
Το Ισραήλ αντιμέτωπο με νέα πρόκληση στη Μεσόγειο καθώς η Λιβύη ενέκρινε το ανυπόστατο μνημόνιο με την Τουρκία
Σαουδάραβες προς Τραμπ: Δώστε μια ευκαιρία στη διπλωματία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μιλώντας στο περιοδικό People ο Μάρκος Σεφερλής απάντησε στο εάν θα έπαιζε στην Επίδαυρο.
Και με παντελή έλλειψη σεμνότητας απάντησε ότι η Επίδαυρος θα ήταν για αυτόν ένα βήμα, όχι η καταξίωση (να μας εξηγήσει κάποτε τι θεωρεί καταξίωση) και ότι είναι βέβαιος ότι θα τη γεμίσει την Επίδαυρο με κόσμο που δεν έχει ξαναπάει Επίδαυρο (αυτό είναι βέβαιο) παίζοντας Αριστοφάνη.
«Με ρωτάς αν θα ήθελα να παίξω Αριστοφάνη στην Επίδαυρο. Θα ήταν ακόμα ένα βήμα, αλλά όχι η καταξίωση. Μου αρέσει ο Αριστοφάνης και νιώθω πως μπορώ να αντεπεξέλθω σε αριστοφανικούς ρόλους. Ο αξέχαστος Θύμιος Καρακατσάνης, ένας άνθρωπος που έπαιζε τον Αριστοφάνη στα δάχτυλα, μου είχε πει: “Εσύ πρέπει να κάνεις Αριστοφάνη. Έχεις το ταμπεραμέντο”. Πιστεύω πως θα έρθει κόσμος από όλη την Ελλάδα για να δει τον Σεφερλή σε έναν τέτοιο ρόλο. Θα είναι μια γιορτή για όσους με ακολουθούν το να πάνε στην Επίδαυρο, που μπορεί να μην έχουν ξαναπάει ποτέ, να δουν μια παράσταση με εμένα. Θα ήταν μια πρόκληση».























































