ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Γενοκτονία Ποντίων, Πόντιοι, Προοδευτική Συμμαχία, ΣΥΡΙΖΑ, Σωματείο Δράσης «Νίκος Καπετανίδης», Τουρκία,


















































Η 51χρονη Μαρία Σολωμού με γαλάζιο μπικίνι στην παραλία (φωτο)
NYT: «Ψυχρός πόλεμος» στο διάστημα - Μάχες για βάσεις και φυσικούς πόρους στη Σελήνη
Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς λέει ότι απέτυχε ως μητέρα, επειδή ο γιος της δεν πιστεύει στον Θεό
Λυκαβηττός: 57χρονη γυναίκα βρέθηκε νεκρή σε σπηλιά κοντά στους Αγίους Ισιδώρους
Τραγωδία στην Πάρο: Νεκρό 4χρονο παιδί σε πισίνα beach bar
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Κατά την περιοδεία του στο Λαύριο την Τρίτη, ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας, συνομίλησε με τον Πρόεδρο της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Γιώργο Βαρυθυμιάδη.
Η συζήτησή τους επικεντρώθηκε στην εκδήλωση η οποία αναμένεται να πραγματοποιηθεί σε συνεργασία και με τον Σύλλογο «Νίκος Καπετανίδης», την επόμενη περίοδο, στην οποία ο Αλέξης Τσίπρας θα μιλήσει για τον ποντιακό ελληνισμό, τη δέσμευση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για προστασία της κατοικίας επαναπατρισθέντων Ποντίων που αντιμετωπίζουν τον κίνδυνο να κατασχεθούν τα σπίτια τους από funds για οφειλές λίγων χιλιάδων ευρώ ενώ είναι εγγυημένα από το Δημόσιο, καθώς και την ανάγκη η Γενοκτονία των Ποντίων να τιμάται στην πράξη και όχι στα λόγια.
























































