ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Εθνικές Εκλογές 2023, Εκλογές, Ελένη Χρονοπούλου, Κίνημα Αλλαγής, ΠΑΣΟΚ, Ψηφοδέλτιο Επικρατείας,


















































Παραιτήθηκε η Άννα Στρατινάκη, ο σύζυγός της εμπλέκεται στην υπόθεση Παναγόπουλου
Εξαφάνιση Λόρας: Tι αναφέρει η Lufthansa στην DW
Μεγάλη Ελλάδα (Ιταλία): Στον Τάραντα εορτάστηκε η Παγκόσμια Ημέρα Ελληνικής Γλώσσας
Συνομιλίες ΗΠΑ-Ιράν στο Ομάν υπό τη σκιά σχεδίων για τη «μετά-μουλάδων» εποχή
«Βιολάντα»: Νέα δικογραφία σε βάρος του ιδιοκτήτη του εργοστασίου - Βρέθηκαν όπλα στο σπίτι του
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τον Νίκο Ανδρουλάκη ευχαρίστησε με ανάρτησή της η Ελένη Χρονοπούλου, που είναι υποψήφια με το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ και βρίσκεται στην τρίτη θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας.
Η νομική σύμβουλος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του κόμματος σημειώνει πως το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ «ενώνει τις γενιές, τους κοινωνικούς, επαγγελματικούς και επιστημονικούς χώρους, που θεμελιώνουν μια νέα σχέση ελπίδας με την ελληνική κοινωνία».
Παράλληλα, τονίζει πως «το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ είναι η μόνη παράταξη που μπορεί να διασφαλίσει ένα πιο ισχυρό κοινωνικό κράτος και μια δίκαιη οικονομική ανάπτυξη».
Και καταλήγει πως «η απόφαση της μεγάλης Αλλαγής είναι στο χέρι μας».
«Ευχαριστώ τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νίκο Ανδρουλάκη για τη μεγάλη τιμή να δώσω τη μάχη των εθνικών εκλογών από το ψηφοδελτίο Επικράτειας του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής.
»Το ψηφοδέλτιο ενώνει τις γενιές, τους κοινωνικούς, επαγγελματικούς και επιστημονικούς χώρους που θεμελιώνουν μια νέα σχέση ελπίδας με την ελληνική κοινωνία.
»Χτίζει μια γέφυρα ανάμεσα στην εμπειρία και την ανανέωση.
»Κυρίως όμως ενώνει τους εκπροσώπους της γενιάς των διαδοχικών κρίσεων, αυτούς που έφυγαν, με αυτούς που έμειναν.
»Όλοι μαζί μπορούμε να αποδείξουμε ότι η νέα γενιά, εντός και εκτός συνόρων, είναι η μεγάλη προστιθέμενη αξία του ελληνισμού.
»Το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ είναι η μόνη παράταξη που μπορεί να διασφαλίσει ένα πιο ισχυρό κοινωνικό κράτος και μια δίκαιη οικονομική ανάπτυξη.
»Στις 21 Μαΐου κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα, με αυτοπεποίθηση, αισιοδοξία και ενθουσιασμό.
»Για να διαμορφώσουμε μια καθημερινότητα, στην οποία δεν επιβιώνουμε απλά αλλά μας επιτρέπεται να δημιουργούμε.
»Η απόφαση της μεγάλης Αλλαγής είναι στο χέρι μας».
























































