ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βίντεο, Εθνικές Εκλογές 2023, Εκλογές, Πόπη Τσαπανίδου, Προοδευτική Συμμαχία, ΣΥΡΙΖΑ,


















































Μέση Ανατολή: Σκληρές δηλώσεις Τραμπ για Ιρανούς «διαπραγματευτές» και ΝΑΤΟϊκούς συμμάχους - Πεζοναύτες και αλεξιπτωτιστές στο μέτωπο
48 ώρες: Ο Νετανιάχου διατάζει ολοκληρωτική επίθεση στο Ιράν πριν από την εκεχειρία του Τραμπ
Επίθεση με drones κατά τουρκικού πετρελαιοφόρου κοντά στα Στενά του Βοσπόρου
Ανώτατος Ιρανός αξιωματούχος ξεσπά: «Ακραία η αμερικανική πρόταση»
Προετοιμάζουν οι ΗΠΑ χερσαία επιχείρηση στο εσωτερικό του Ιράν;
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Για «σύγχυση» του πρωθυπουργού κάνει λόγο η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Πόπη Τσαπανίδου, σχολιάζοντας σχετικές αναφορές του κ. Μητσοτάκη και του κ. Σκέρτσου.
«Ο κ. Μητσοτάκης βλέπει ότι χάνει και βρίσκεται σε σύγχυση. Από τη μία λέει ότι θα πάρει διερευνητική εντολή και θα επιδιώξει σχηματισμό κυβέρνησης στις 22 Μαΐου. Από την άλλη λέει ότι δε συνεργάζεται με τον κ. Ανδρουλάκη.
»Τι μένει; Το σχέδιό του να κάνει κυβέρνηση αν έρθει πρώτος, με πιέσεις, εκβιασμούς, με αποστασίες» αναφέρει η κ. Τσαπανίδου.
Όπως επισημαίνει η ίδια «μόνη λύση αλλαγής και σταθερότητας η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία στις 21 Μαΐου, για προοδευτική κυβέρνηση μακράς πνοής».
























































