ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Τζον Μπόλτον εξαπολύει μύδρους κατά των χειρισμών Τραμπ στον πόλεμο με το Ιράν: «Δεν σκέφτεται στρατηγικά»
Ιράν: Συνελήφθη Διευθύντρια Κέντρου Αποκατάστασης αφού αρνήθηκε τη χρήση ορφανών με αναπηρία ως ανθρώπινες ασπίδες
Ισραήλ: Γκίντεον Σαάρ και Νόαμ Κατς ευχήθηκαν ως φίλοι και σύμμαχοι για την 25η Μαρτίου
Ιράν: Κατάληψη της εξουσίας από τους Φρουρούς της Επανάστασης: Η σκιώδης ηγεσία της Τεχεράνης σκληραίνει τη στάση της καθώς ο
Ο ΥΠΕΞ της Κύπρου ο πρώτος ξένος ΥΠΕΞ στο Μπαχρέιν από την ημέρα έναρξης των επιθέσεων του Ιράν - Τον
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Συναγερμός σήμανε στις αρχές το βράδυ της Κυριακής καθώς επιβάτης πλοίου φέρεται να έπεσε στη θάλασσα μεταξύ Κύμης και Σκύρου.
Σε εξέλιξη είναι έρευνες του λιμενικού σώματος ελληνικής ακτοφυλακής, για τον εντοπισμό ενός επιβάτη του επιβατηγού οχηματαγωγού πλοίου “Αχιλλέας” που σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες φέρεται να έπεσε στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Στενού Κύμης και Σκύρου.
Δύο επιβάτες του πλοίου που πραγματοποιεί το δρομολόγιο Κύμη-Σκύρος ανέφεραν στο πλήρωμα ότι είδαν ένα άνδρα να πέφτει στη θάλασσα κάτω υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες.
Στις έρευνες που διεξάγονται υπό το συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Ερευνας και Διάσωσης συμμετέχουν δύο πλωτά του λιμενικού, τρία παραπλέοντα πλοία, δύο ιδιωτικά σκάφη και ελικόπτερο του πολεμικού ναυτικού. Στο σημείο των έρευνων πνέουν άνεμοι 4 μποφόρ.























































