ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αλ. Τσίπρας για Αλβανία: Ο Ράμα ήθελε να πάω στα Τίρανα και δεν πήγα – Είπα «πρώτα οι Βορειοηπειρώτες»

Αλ. Τσίπρας για Αλβανία: Ο Ράμα ήθελε να πάω στα Τίρανα και δεν πήγα – Είπα «πρώτα οι Βορειοηπειρώτες»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Για τις εξελίξεις στην Αλβανία με τη σύλληψη του Φρέντι Μπελέρη, ο Αλ. Τσίπρας είπε μεταξύ άλλων στο πλαίσιο της διακαναλικής συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε εν όψει των εκλογών της 21ης Μαΐου, στο Ζάππειο Μέγαρο, πως επί διακυβέρνησης του, όταν ο Έντι Ράμα ζητούσε να κάνει επίσημη επίσκεψη στην Αθήνα κι εκείνος στα Τίρανα, «δεν το έκανα γιατί είχα θέσει ως όρο την προώθηση των δικαιωμάτων της ελληνικής εθνική μειονότητας στην Αλβανία».

«Τι έκανε ο κ. Μητσοτάκης 4 χρόνια για τα δικαιώματα;

»Το μόνο που τον ενδιέφερε ήταν η επικοινωνία.

»Ιδιωτική εξωτερική πολιτική; Πού είναι τα εθνικά μας συμφέροντα;

»Και έχει το θράσος να εγκαλεί εμάς για τον πατριωτισμό μας;», είπε μεταξύ άλλων.

Μίλησε για υποκρισία και φαρισαϊσμό στην προεκλογική στάση του κ. Μητσοτάκη το ’19 και τη στάση του ως πρωθυπουργού για τη Συμφωνία των Πρεσπών, που τώρα την τηρεί, όπως είπε.

Είπε ότι στην εξωτερική πολιτική ο ΣΥΡΙΖΑ θα επαναφέρει τη χώρα στις ράγες της εθνικής γραμμής: πυλώνας σταθερότητας, γέφυρα συνεργασίας, αλλά ταυτόχρονα η υπεράσπιση των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων και δικαίων θα είναι αδιαπραγμάτευτη «όπως ήταν και τα 4 χρόνια που κυβερνήσαμε».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο Σαμαράς αποτελειώνει τον Μητσοτάκη – Τον Σεπτέμβριο ανακοινώνει κόμμα

Αλέξης Τσίπρας: «Το ζήτημα της ακρίβειας δεν αντιμετωπίζεται με επιδόματα» – «Δεν λύνεις κανένα πρόβλημα αν δεν καταπολεμήσεις την αιτία του προβλήματος»

Αλέξης Τσίπρας: «Η πολιτική δεν είναι η τέχνη του εφικτού, αλλά είναι η τέχνη της διεύρυνσης του εφικτού»

Ο Αλέξης Τσίπρας 2 Σεπτέμβρη στη Θεσσαλονίκη με σχέδιο για την Κοινωνική Δικαιοσύνη – Για τον λαό και την πατρίδα

ΕΛ.Α.Σ.: Ο Μητσοτάκης ζητά και τρίτη τετραετία για ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ τίποτα! – Τα ψέματά του για τη βιομηχανία

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...