ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Εθνικές Εκλογές 2023, Εκλογές, Κυριάκος Βελόπουλος, Κυριάκος Μητσοτάκης, Νίκος Ανδρουλάκης,


















































Πτήση 14 του Starship: UFO (ΑΤΙΑ) ή εξωγήινο μητρικό σκάφος; (βίντεο)
Λόγω έλλειψης στρατιωτών, η Ουκρανία χτίζει έναν «Στρατό Ρομπότ»
Τι έκανε ο Νετανιάχου στα Εμιράτα - Επίσημες ανακοινώσεις
Ο Νετανιάχου συναντήθηκε στα Εμιράτα με τον γιο του Στρατάρχη Χάφταρ της Κυρηναϊκής (Ανατ. Λιβύη)
Υπόθεση Μαζωνάκη: Οι δικηγόροι παραιτήθηκαν από τη νομική εκπροσώπηση της γιατρίνας του Κολωνακίου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στον Αλέξη Τσίπρα και στον Νίκο Ανδρουλάκη τηλεφώνησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μετά την συνάντησή του με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου από την οποία και έλαβε τη διερευνητική εντολή.
Επίσης, ο Κυριάκος Μητσοτάκης τηλεφώνησε στον Γενικό Γραμματέα του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα και τον Πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης Κυριάκο Βελόπουλο.
O κύριος Μητσοτάκης ανακοίνωσε τόσο στον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ όσο και στον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ ότι το τηλεφώνημα είναι τυπικό και ότι θα παραδώσει τη διερευνητική εντολή το απόγευμα της Δευτέρα 22/5.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε ότι πρόθεσή του είναι οι εκλογές να διεξαχθούν στις 25 Ιουνίου.
Ο κ. Μητσοτάκης επανέλαβε ότι θεωρεί πως δεν υπάρχει προϋπόθεση για σχηματισμό κυβέρνησης από την παρούσα Βουλή κι ότι προτίθεται να επιστρέψει τη διερευνητική εντολή τη Δευτέρα το απόγευμα.
Ο Μητσοτάκης μετέφερε στους πολιτικούς αρχηγούς ότι η κυβέρνηση θα προτείνει την επίσπευση της σύγκλησης και διάλυσης της νέας Βουλής, ώστε να διεξαχθούν βουλευτικές εκλογές στις 25 Ιουνίου.
























































