ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































ΗΠΑ: Οργή στο Κογκρέσο για τις εξοπλιστικές «δουλίτσες» Τραμπ με Ερντογάν
Ο Τραμπ εξετάζει την πώληση F-35 στον Ερντογάν - Το Ισραήλ αντιδρά
Σε τροχιά σύγκρουσης Ρούμπιο και Τραμπ: «Τρελοί ισλαμιστές» η νέα ηγεσία του Ιράν
Αλέξης Τσίπρας: Στόχος η νίκη της δημοκρατικής παράταξης και της ίδιας της Δημοκρατίας
Η Αστυνομία προειδοποιεί για ιστοσελίδα-απάτη μέσω της οποίας κλέβουν τραπεζικούς λογαριασμούς
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης στην αίθουσα αναχωρήσεων του αεροδρομίου Ηρακλείου.
Ένας 33χρονος από την Παλαιστίνη χτύπησε με τα χέρια στο κεφάλι και στο πρόσωπο την μόλις 21 ετών έγκυο στον 5ο μήνα σύζυγό του μπροστά στα έκπληκτα μάτια των υπολοίπων επιβατών.
Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, ο θερμόαιμος σύζυγος την έπιασε από τον λαιμό και εκείνη ξέσπασε σε κλάματα με αποτέλεσμα αυτόπτες μάρτυρες να καλέσουν την Αστυνομία.
Άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα έσπευσαν στο σημείο και συνέλαβαν τον 33χρονο και τον οδήγησαν στο Τμήμα.
Η σύζυγος του δεν επιθυμούσε την ποινική του δίωξη και δεν κατέθεσε μήνυση, όμως ο δράστης συνελήφθη καθώς το αδίκημα είναι αυτεπάγγελτο.
Ο 33χρονος, την ημέρα των γενεθλίων του οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Ηρακλείου ενώ έχασε και την πτήση για τις Βρυξέλλες.























































