ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Κως: 63χρονη πέθανε σε καρότσα αγροτικού πηγαίνοντας στο νοσοκομείο

Κως: 63χρονη πέθανε σε καρότσα αγροτικού πηγαίνοντας στο νοσοκομείο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Την σοβαρή έλλειψη στελέχωσης των υπηρεσιών υγείας στην Κω, αναδεικνύει το περιστατικό που συνέβη την Κυριακή 5/6, όταν 63χρονη πέθανε σε καρότσα αγροτικού που την μετέφερε στο νοσοκομείο καθώς δεν υπήρχε ασθενοφόρο.

Η γυναίκα βρισκόταν στα γενέθλια της εγγονής της, έχασε τις αισθήσεις της και λιποθύμησε.

Γιατροί που βρίσκονταν στο σημείο προσπάθησαν να της δώσουν τις πρώτες βοήθειες, ενώ την ίδια στιγμή οι συγγενείς της καλούσαν το ασθενοφόρο για να τη μεταφέρει στο νοσοκομείο.

Ωστόσο, το ασθενοφόρο βρισκόταν σε άλλο σημείο του νησιού για άλλο περιστατικό και δεν μπορούσε να παραλάβει την 63χρονη και να τη μεταφέρει στο νοσοκομείο.

Η οικογένεια της 63χρονης στη συνέχεια κάλεσε ιδιωτικά ασθενοφόρα, τα οποία δεν ανταποκρίθηκαν καθώς δεν υπήρχε γιατρός για να συνοδεύσει, και τελικά αποφάσισαν να μεταφέρουν τη γυναίκα στο νοσοκομείο με αγροτικό όχημα και με συνοδεία περιπολικού.

Το αγροτικό έφτασε με καθυστέρηση στο νοσοκομείο, καθώς στην είσοδο της πόλης διενεργούνται εργασίες τους τελευταίους μήνες, δυσχεραίνοντας τις μετακινήσεις.

Στο νοσοκομείο οι γιατροί επί μία ώρα έκαναν τα αδύνατα δυνατά για να επαναφέρουν στη ζωή την 63χρονη, όμως ήταν ήδη αργά.

Τα αίτια θανάτου της 63χρονης δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ελλάδα και Κύπρος εξέδωσαν NAVTEX για το καλώδιο – Με αντι-NAVTEX απάντησε η Τουρκία

Συναγερμός στη Σύρο για απειλή για βόμβα στο ισραηλινό κρουαζιερόπλοιο «Crown Iris» – Εμπλοκή της Σιν Μπετ

Η Ισραηλινή Πρεσβεία καταδικάζει το ανυπόστατο ψευδομνημόνιο Τουρκίας-Λιβύης

Μητσοτάκης στο ΣΑ του ΟΗΕ: Παράνομο το τουρκολιβυκό μνημόνιο – Δεν μπορεί να παρεμποδίσει στρατηγικά έργα συνδεσιμότητας

Τουρκία: Μέχρι τέλος 2026 οι νεοθωμανοί κάνουν τη «Γαλάζια Πατρίδα» νόμο – Οι Τούρκοι πειρατές τώρα διεκδικούν 176 ελληνικά νησιά

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr