ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Νίκος Δένδιας στην Ινδία: Η αρχαία Ελλάδα οικοδομεί τον διάδρομο με την αρχαία Ινδία - Τα αρχαία έθνη ξέρουν
Η Ουάσιγκτον επιβάλλει κυρώσεις «επιπέδου τρομοκρατίας» στη Φραντσέσκα Αλμπανέζε και σε δικαστές του ΔΠΔ
Τα πάνω-κάτω του χρυσού - Οι Αιγύπτιοι στράφηκαν σε ράβδους χρυσού και χρυσά νομίσματα
Τουρκία: Συνελήφθησαν δύο άτομα με την κατηγορία της κατασκοπείας υπέρ του Ισραήλ
Οι ΗΠΑ ανακοίνωσαν νέες κυρώσεις στο ιρανικό πετρέλαιο αμέσως μετά την ολοκλήρωση των συνομιλιών
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Κάλεσμα σε κάθε Ελληνίδα και σε κάθε Έλληνα δημοκράτη και προοδευτικό, όπως είπε πολίτη, έκανε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης κατά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος στο 431 εκλογικό τμήμα στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Αρκαλοχωρίου.
«Καλώ κάθε Ελληνίδα και κάθε Έλληνα, κάθε δημοκράτη προοδευτικό πολίτη ότι κι αν επέλεξε στις 21 Μαΐου, να στηρίξει το ΠΑΣΟΚ, την δημοκρατική παράταξη σ’ αυτή τη νέα της πορεία» είπε ο Νίκος Ανδρουλάκης συμπληρώνοντας ότι «είναι ο μόνος τρόπος για να μην έχουμε άλλα τέσσερα χαμένα χρόνια στο πολιτικό μας σύστημα, με μια αναποτελεσματική αντιπολίτευση και με μια αλαζονική πελατειακή κυβέρνηση, που επιλογές της καθημερινά αποδομούν το κοινωνικό κράτος».
Ο κ. Ανδρουλάκης στις δηλώσεις του ανέφερε ότι «από τη δική μας πλευρά, δεσμεύομαι ότι θα είμαστε η δύναμή τους μέσα και έξω από το ελληνικό κοινοβούλιο με αγώνες, αγκαλιάζοντας τις αγωνίες τους, τις ελπίδες τους, τις ανάγκες τους» και πως «η δημοκρατική παράταξη όσο πιο ισχυρή είναι σήμερα το βράδυ, θα υπάρχει ισχυρή αξιόπιστη προοδευτική δύναμη απέναντι στην συντήρηση, απέναντι στην αναξιοκρατία, απέναντι στην αδιαφάνεια τα επόμενα χρόνια».
Η επιλογή του Νίκου Ανδρουλάκη να ψηφίσει και σε αυτές τις εκλογές, όπως έκανε και την 21η Μαΐου στο Αρκαλοχώρι, είχε και συμβολισμό, καθώς το σχολείο στο οποίο ψήφισε λειτουργεί σε κοντέινερ, μετά τον καταστροφικό σεισμό της 27ης Σεπτεμβρίου 2021, ενώ πληγέντες κάτοικοι της περιοχής, επίσης εξακολουθούν να ζουν σε οικίσκους.
























































