ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Ευκλείδης Τσακαλώτος, Έφη Αχτσιόγλου, Νίκος Παππάς, Παύλος Πολάκης, Προοδευτική Συμμαχία, Ρένα Δούρου, ΣΥΡΙΖΑ,


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τουλάχιστον τρία θα είαι τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που θα διεκδικήσουν την προεδρία του κόμματος μετά την παραίτηση του Αλέξη Τσίπρα, ενώ δυο ακόμη βρίσκονται σε… αναμονή.
Συγκεκριμένα, την υποψηφιότητά της αναμένεται να ανακοινώνει αύριο στις 12.30 το μεσημέρι, στο περιστύλιο του Ωδείου Αθηνών, η Έφη Αχτσιόγλου.
Την ίδια ώρα, πληροφορίες θέλουν και τον πρώην υπουργό Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτο να ανακοινώνει την υποψηφιότητά του την ερχόμενη Παρασκευή στις 2 το μεσημέρι στου Ψυρρή.
Σχεδόν σίγουρη θεωρείται και η υποψηφιότητα του Νίκου Παππά ο οποίος φαίνεται πως έχει ήδη ενημερώσει τους συντρόφους του από την «Κίνηση Μελών» για την απόφασή του αυτή και αναμένεται να ανακοινώσει την υποψηφιότητά του το ερχόμενο Σάββατο στην κεντρική Επιτροπή.
Κλειστά ωστόσο κρατούν ακόμη τα χαρτιά τους ο Παύλος Πολάκης και η Ρένα Δούρου και δεν αποκλείεται να δηλώσουν και αυτοί υποψηφιότητα.
Σε ότι αφορά το χρόνο εκλογής του νέου Προέδρου, υπενθυμίζεται ότι στη κρίσιμη συνεδρίαση της Δευτέρας επικυρώθηκε η απόφαση που είχε ληφθεί στην προηγούμενη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας και αφορά την πραγματοποίηση του Διαρκούς Συνεδρίου στις 25-26 Αυγούστου και την εκλογή Προέδρου εντός του πρώτου δεκαημέρου του Σεπτεμβρίου.
























































