ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Φλέγεται ξανά ο Κόλπος: Ανταλλαγή στρατιωτικών πληγμάτων μεταξύ ΗΠΑ και Ιράν στα Στενά του Ορμούζ
Δημοσκόπηση GPO: Ανεβαίνει η ΕΛΑΣ του Τσίπρα, αντέχει ακόμη η ΝΔ, πέφτει συνεχώς το ΠΑΣΟΚ
Έρχεται στην Ελλάδα το ισχυρό κύμα καύσωνα που «καίει» την Ευρώπη
«Κακά δαιμόνια» έχουν παρεισφρήσει στο «μόρφωμα» της Καρυστιανού - Ήρθε η ώρα του «εξορκισμού»
Αλέξης Τσίπρας: «Η ΕΛ.Α.Σ. της Ελλάδας» - «Σύμβολό μας είναι η πατρίδα μας. ΕΛ.Α.Σ. είναι το όνομά μας»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ένα ακόμη περιστατικό ενδοοικογενειακής επικίνδυνης σωματικής βλάβης απασχόλησε χθες τη Δικαιοσύνη, με κατηγορούμενο έναν 33χρονο άνδρα ο οποίος στη διάρκεια καυγά που είχε με την συνομήλικη σύζυγό του, της πέταξε στο κεφάλι έναν μεταλλικό βραστήρα, την ώρα που το ανήλικο παιδί τους, κοιμόταν σε διπλανό δωμάτιο.
Το επεισόδιο μεταξύ το ζευγαριού έγινε στις 02.30 τα ξημερώματα της Κυριακής σπίτι τους στον Βόλο, όταν στη διάρκεια του καυγά, ο άνδρας πέταξε τον μεταλλικό ηλεκτρικό βραστήρα και χτύπησε στο κεφάλι την σύζυγό του.
Η γυναίκα τραυματίστηκε, πήγε στο Νοσοκομείο, οι γιατροί δεν διαπίστωσαν κακώσεις και στη συνέχεια κάλεσε την Αστυνομία, μη γνωρίζοντας όπως είπε στο Δικαστήριο, ότι το αδίκημα διώκεται αυτεπάγγελτα και ο άνδρας θα συλλαμβάνονταν.
Η παθούσα εμφανίστηκε στο Δικαστήριο με τον κατηγορούμενο, δήλωσε ότι αγαπιούνται και μετά το επεισόδιο, που ήταν τυχαίο γεγονός, κάλεσε την Αστυνομία για να τον συνετίσει, δεν ήθελε να το τραβήξει τόσο πολύ και δεν επιθυμεί την ποινική του δίωξη.
Μετά την κατάθεση της γυναίκας, το Δικαστήριο αθώωσε τον κατηγορούμενο, παρά το γεγονός ότι ο εισαγγελέας έδρας έκανε πρόταση να κριθεί ένοχος και να καταδικαστεί.























































