Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Στη Χειμάρρα οι Αλβανοί κάνουν «μαγκιές» στους Βορειοηπειρώτες

Στη Χειμάρρα οι Αλβανοί κάνουν «μαγκιές» στους Βορειοηπειρώτες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Τεντώνουν το σχοινί τα Τίρανα για τον Φρέντη Μπελέρη, επιχειρώντας να ματαιώσουν συγκέντρωση συμπαράστασης για το δήμαρχο Χειμάρρας που είναι προγραμματισμένη για αυτή την ώρα (6 το απόγευμα Αλβανία – 7 ώρα Ελλάδας).

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ, η αλβανική Αστυνομία επέδωσε έγγραφο με το οποίο δεν εγκρίνεται η συγκέντρωση με αίτημα την άμεση απελευθέρωση του Φρέντη Μπελέρη, που συνεχίζει να κρατείται στις φυλακές παρά τις διεθνείς αντιδράσεις.

Τα στελέχη της ομογενειακής οργάνωσης Ομόνοια αρνήθηκαν να παραλάβουν το έγγραφο.

Η αλβανική Αστυνομία ενημέρωσε το πρωί ότι «επιθυμεί» να μην γίνει η συγκέντρωση για τον Φρέντη Μπελέρη, με τον ισχυρισμό ότι δεν πρωτοκολλήθηκε το αίτημα.

Τα στελέχη της Ομόνοιας απαντούν ότι ενημέρωσαν εγκαίρως τις Αρχές για την κινητοποίηση.

Πριν από λίγο δε, Αλβανοί αστυνομικοί επέστησαν την προσοχή των διοργανωτών «για προβλήματα που ίσως δημιουργήσουν ακραίοι που ίσως έρθουν από την Ελλάδα».

Η εκδήλωση προγραμματίστηκε για τη Δευτέρα 14/8, επειδή εκπνέει η τρίμηνη προθεσμία που προβλέπει ο αλβανικός εκλογικός νόμος για την ορκωμοσία του Μπελέρη, γεγονός που δίνει την δυνατότητα στην Κεντρική Εκλογική Επιτροπή να προκηρύξει νέες εκλογές στη Χειμάρρα.

Η κεντρική φωτογραφία είναι από παλαιότερη διαμαρτυρία των Ελλήνων της Χειμάρρας

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Στη Βουλή το ζήτημα της «Φωνής της Ελλάδας» με πρωτοβουλία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Αλβανία: Bίαιη αντικυβερνητική διαδήλωση στα Τίρανα με αίτημα την παραίτηση Ράμα

Η Γεωργία αποχαιρέτησε τον αναμορφωτή Πατριάρχη Ηλία Β’ – Οικ. Πατριάρχης Βαρθολομαίος: «Ο Πατριάρχης δεν απέθανε, αλλά καθεύδει»

Σε αποκλεισμό του λιμανιού της Μυτιλήνης προχώρησαν οι κτηνοτρόφοι της Λέσβου

Ο Ύπατος Πρόεδρος της AHEPA ζητά την απόσυρση των τουρκικών μαχητικών F-16 από την κατεχόμενη Βόρεια Κύπρο

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr