ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Παραιτήθηκε η Άννα Στρατινάκη, ο σύζυγός της εμπλέκεται στην υπόθεση Παναγόπουλου
Εξαφάνιση Λόρας: Tι αναφέρει η Lufthansa στην DW
Συνομιλίες ΗΠΑ-Ιράν στο Ομάν υπό τη σκιά σχεδίων για τη «μετά-μουλάδων» εποχή
«Βιολάντα»: Νέα δικογραφία σε βάρος του ιδιοκτήτη του εργοστασίου - Βρέθηκαν όπλα στο σπίτι του
Φωτόπουλος κατά Παναγόπουλου: «Με τη συμβιβασμένη στάση του λειτουργούσε υπέρ της εργοδοσίας»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Δραματικές ώρες βιώνουν και οι κάτοικοι της Φυλής. Στην ΕΡΤ μίλησε ο Αργύρης Αργυρόπουλος, γενικός γραμματέας του ομώνυμου Δήμου λέγοντας ότι το θερμικό φορτίο είναι πολύ μεγάλο και η κατάσταση είναι αποπνικτική.
«Η φωτιά έχει διασπαστεί σε δύο μέτωπα.
»Το ένα κινείται ανατολικά και το άλλο νότια, στις παρυφές του χωριού» είπε και ζήτησε «να σταλεί βοήθεια γιατί καίγονται σπίτια».
Όπως είπε στην αίθουσα του δημαρχείου και στο κλειστό γυμναστήριο ο Δήμος έχει οργανώσει μια ομάδα για την παροχή βοήθειας.
«Χρειαζόμαστε πολλά εναέρια μέσα γιατί δεν είναι προσβάσιμη η φωτιά από το έδαφος» πρόσθεσε εκτιμώντας ότι τα πέντε πυροσβεστικά αεροσκάφη δεν επαρκούν.
Με μήνυμα που έστειλε το υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασία καλεί τους κατοίκους της περιοχής Βαλομάνδρα Αττικής, στα Μεσόγεια, να εκκενώσουν την περιοχή προς Καλύβια.
Στην περιοχή έχουν ξεσπάσει διάσπαρτες εστίας φωτιάς σε οικοπεδικούς χώρους.
Στο σημείο σπεύδουν εναέρια μέσα και επίγειες δυνάμεις της πυροσβεστικής.























































