ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Η Κύπρος επιλέγει ισραηλινά άρματα μάχης για να αντιμετωπίσει την τουρκική απειλή
Γαλλοεβραίος τουρίστας με κιπά δέχθηκε επίθεση δύο φορές στη Ρώμη ενώ οι δράστες φώναζαν «Λευτεριά στην Παλαιστίνη»
Προειδοποίηση Τραμπ προς Ιράν για σοβαρές συνέπειες: «Ελέγχουμε πλήρως τα Στενά του Ορμούζ»
Τραγωδία στην Κίμωλο: Νεκρός 17χρονος ενώ έκανε μπάνιο στο σπίτι που διέμενε
Δούναβης: Βρέθηκαν σκελετοί Γερμανών στρατιωτών του 1945 πάνω σε μοτοσικλέτα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Άγριο έγκλημα στον Πειραιά σημειώθηκε έξω από υπαίθριο πάρκινγκ, στην οδό Πραξιτέλους, όταν ένας 68χρονος εκτέλεσε εν ψυχρώ με κυνηγετικό όπλο ένα 39χρονο αλβανικής καταγωγής, που εργαζόταν στο πάρκινγκ, μετά από διαπληκτισμό που είχαν οι δύο άντρες σχετικά με την λειτουργία του πάρκινγκ.
Ο δράστης πυροβόλησε το θύμα με κυνηγετική καραμπίνα τουλάχιστον δυο φορές, πετυχαίνοντάς τον στο πρόσωπο και στη πλάτη.
Ο 68χρονος, μετά από την δολοφονία πήγε στο σπίτι του, σε κοντινή πολυκατοικία, όπου και συνελήφθη λίγη ώρα μετά. Το θύμα μετακομίσθηκε με βαριά τραύματα στο Τζάνειο νοσοκομείο όπου και κατέληξε.
Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες τη στιγμή που ο ηλικιωμένος δολοφόνησε 39χρονο που ήταν πατέρας των τριών ανήλικων παιδιών είπε: «Επιτέλους, τον “τελείωσα”, επιτέλους τον σκότωσα».
Πληροφορίες του Mega αναφέρουν ότι όταν ο δράστης έφθασε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πειραιά είπε στους αστυνομικούς:
«Είχαμε χρόνια προστριβές. Έβαζαν τα αυτοκίνητα από το πάρκινγκ ακόμα και στο πεζοδρόμιο.
»Έκλειναν τους δρόμους. Είχα εκφράσει πολλές φορές την αγανάκτηση μου. Δεν ήθελα να καταλήξει έτσι».
Σημειώνεται επίσης, ότι το όπλο που είχε στην κατοχή του ο δράστης για την τέλεση του εγκλήματος ήταν παράνομα στην κατοχή του.
Την προανάκριση της υπόθεσης έχει αναλάβει η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.























































