ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Εκλογές, Ευκλείδης Τσακαλώτος, Έφη Αχτσιόγλου, Νίκος Παππάς, Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανος Κασσελάκης, Στέφανος Τζουμάκας, ΣΥΡΙΖΑ,


















































Η τζιχαντιστική Τουρκία ζητά από την Ιντερπόλ «ερυθρά αγγελία» για τη σύλληψη του Νετανιάχου
Καύσωνας: «Σαραντάρια» από το Σάββατο 22/8 - Ποιές πόλεις θα «καούν»
Τζιλ Μπάιντεν: «“Ο Τζο έχει καρκίνο. Θα πεθάνει, οπότε ας αξιοποιήσουμε κάθε στιγμή”»
Πρεσβευτής Ισραήλ στις ΗΠΑ: Η Τουρκία παραβίασε τις «κοινές κατανοήσεις» στη Συρία - Η Τουρκία ΔΕΝ τηρεί συμφωνίες
Η Σομαλιλάνδη στο πλευρό Ελλάδας και Κύπρου καταγγέλλει τον «έρωτα» της φιλοτουρκικής Σομαλίας με το ψευδοκράτος στα κατεχόμενα της Κύπρου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την έκπληξη των εκλογών στον ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται να κάνει ο Στέφανος Κασσελάκης, καθώς απέκτησε σαφές προβάδισμα από την δεύτερη Έφη Αχτσιόγλου για τον δεύτερο γύρο εκλογής νέου προέδρου στον ΣΥΡΙΖΑ, την επόμενη Κυριακή.
Σύμφωνα με την ενημέρωση που έκανε ο πρόεδρος της εκλογικής επιτροπής Γιάννης Δρόσος με την καταμέτρηση στο 90,13% του εκλογικού σώματος, ο Στέφανος Κασσελάκης προηγείται με ποσοστό 45,47% έναντι 36,21% της Έφης Αχτσιόγλου.
Ο Νίκος Παππάς ακολουθεί με ποσοστό 8,64% ο Ευκλείδης Τσακαλώτος με 8,4% και 1,28% ο Στέφανος Τζουμάκας.
Περίπου 150.000 πολίτες άσκησαν το εκλογικό τους δικαίωμα, ενώ στο εξωτερικό ψήφισαν 1.100.
Αξίζει να σημειωθεί ότι από όσους ψήφισαν, το 30% έκανε εγγραφή την Κυριακή 17/9 προκειμένου να συμμετάσχει στην εκλογική διαδικασία.
Στελέχη της Κουμουνδούρου, ανέφεραν ότι ξεπέρασε κάθε προσδοκία η συμμετοχή.
Τα δύο μηνύματα της κάλπης είναι τα εξής: Το ένα είναι προς την πλευρά της κυβέρνησης, ένα είδος έκφρασης διαμαρτυρίας για τις κυβερνητικές επιλογές και το δεύτερο προς την ίδια την Κουμουνδούρου ότι χρειάζεται μία ισχυρή αξιωματική αντιπολίτευση.
























































